Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazahstan je riješio problem jer ima 138 poznatih nacija, a u BiH su 3 etničke skupine i X "ostalih" nepoznatih. Matematički nerješiv problem.
Kazahstan ima naftu i plin, ima se može se :)
...KAZAHSTAN NIJE IMAO TIHIĆA,SILAJDŽIĆA,IZETBEGOVIĆA,ČOVIĆA I RADONČIĆA PA S NJIMA I "IMT" INSTITUT I VITALNI NACIONALNI INTERES.......
Bas sam se jutros pitao : "Da, zasto i BiH ne bi??"
135 ali niti jedni od njih nisu si umislili da su veliki tj. veći od ostalih.
Ne mogu samo jos nesto da shvatim.Mislim shvatio sam,al se pravim lud.Kako je to moguce da skoro 200 komentara u svega 20 min ima tema o Vucicu,ratu i zlocinu???A ovamo kad je prica o poslu i svijetloj buducnosti svakog covjeka ni 10???E pa bgm mi nemamo ni S od svijetlog a kamoli buducnosti.
...sva frustracija životom se ispoljava kroz mržnju...vučko, aljo, čova, madona, biber, sušić, ugari, bugari...široka ponudada puk izabere...
Isceraj ove uljeze madonu i bibera.Pocmi da meces dodu,tihu,zucu,scepu itd.Domace je domace ha ja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni postoji samo jedan nacija ove ostale nacije su umjetne deal whit it
eh pa ne zive u Kahzastanu cetnici i genocidan narod pa da uporedjujes Bosnu i Kazastan,ovde nesmije Niko polozit kamen temeljac niti otvorit nesto samo cetnik milokrad dodik koji provocira rato da bi sakrijo svoj kriminal i legalizovo opljackano,a mozda je sve smisljeno od smrdije da dobijo oko milion novih stanovnika posto srdija gubi bitku sa demografijom i jedino je moze popravit nekim ratom koji ce izbit u Bosni pa ce na karju svi srbi zivit u smrdiji naselit opustosena sela.
Četnici krivi i u federaciji..malo si se s***, nisu kaubojci i indijanci nego kriminalci i mafijaši.
Tako to rade normalne zemlje. Mi necemo mrdnuti naprijed dok su nam ovi MAMLAZI na vlasti
...fali nam još 135 "ostalih"...
Fali nam samo da nemamo Ustase,Cetnike i Balije.Poslije bi tek bio uspjeh.