Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je regulisite saobracaj u gradu.. pustili ste ubice da sred grada ubija posten svjet..nije za vas i za Ramu Helikopter.. za vas je krampa i put u evropu..visoko je to ..Cuj Helikopter.
Vlada koja je sposobna samo za nabavku (čitaj ugradnju) tj, trošenje para. Jeste li otvorili fabriku neku gdje se može nešto napraviti, stvoriti pare??? Ne to vas ne interesuje jer će biti manje para za ugradnju!!!!
Ovom prilikom bi samo da he bem mrtve svakom sda botu i kome smetaju helikopteri, eto toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Probudio se Mrmot da se Oglasi samo o Tenderu a kad se ubija Narod po Sarajevu tada Suti
Oklen si ti? Ili si samo SDA sendvic paravan?
Onaj tko smatra da u 21 stoljecu glavni grad ne treba da ima helikopter, zaista je zaostao. Pa zenicka milicija ga imala jos 80tih godina. Ispade da Sa kasni vise od 40 godina
Onaj tko smatra da u 21 stoljecu glavni grad ne treba da ima helikopter, zaista je zaostao. Pa zenicka milicija ga imala jos 80tih godina. Ispade da Sa kasni vise od 40 godina
zivi bili pa vidjeli
nije se referisao skoro ni na jednu tačku po kojoj ga optužuju...
Katica, uvjerljivo najgori ministar od rata pa na ovamo.
 "kome smeta jaka policija Kantona Sarajevo" Nikome... čak šta više ...treba joj nabaviti NOV i NAJBOLJI helikopter a NE polovno bjelosvjetsko SMEĆE !!! Kad kupujete kupite najbolje !
Bolje je da ste nabavili 20 višenamjenskih oklopnih transportera, uniforme, opremu i duge cijevi, nego helikopter. Bacite 30 miliona na kedan helikopter, a za to ste mogli kupiti masu druge opreme. A jedan helikopter se vrlo lako uništi...
Kad se ramo provoza pa bljucne u onu, ko fol bradu uffff.
sabotaža??? Zna li Katica značenje te riječi?
Respiratori sa elisom.?
Katice znamo da ti je brat pilot , i da radi u inostranstvu . hoces procenat
Bosnjo je bosnji najveci dusmanin
Ok, ali za koje svrhe vam treba?
Ovo je helikopter kojim ce uglavnom koristiti politicari,ministri,premijeri itd.Zivi bili pa vidjeli.Oni su najbitniji,ipak oni najvise rade tj kradu,mute i petljaju.
JA SAM NABAVIO CERTIFIKAT! DA ODEM DO SEBIJE ZA NOVAC !?