Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma omladine se tu najvise prijavi zbog full staza plate na banku pa ide kredit kola od 30 k pa onda uzimanje mita jer nema za popravke
Kroz ovoh 30 godina od debelih i iznemoglih policajaca dosla je smjena i dobilo smi manekene i shisha bar drotove,znaci nema hajra ovdje
Dta čeka sto nenapustis BiH
Svima je on najpozeljniji poslodavac vjeruj mi,i ja bi platu od 1500 KM uz beneficirani staz i odlicne uslove rada i mozes neki kredit uzet i stan kupiti,a ne da moram svaki dan razmisljati hocu li dobiti otkaz kod privtnika za platu od 700 KM koja kasni iz dana u dan.Ta je vasa firma samo za politicki podobne i za one koji daju pare,jer tako jedino mozes doci do posla i nemojte narod praviti budalama kad cijeli grad zna da bez stete i veze nema zaposlenja,pritisak mi je 200,ne mogu vise.
Sve komentari od dilera i osudjenika
Kantom sa stalnim tucama, ubistvima, saobraćajnim haosom kriminalom i korupcijom i katicom uhljebom koji zaposljava koda mu je babo dao MUP na raspolaganju. Policija ogrezla u politickoj i svakoj drugoj korupciju, našteelovani konkursi za primanje podobnih po principu sine budi odan nama i stranki.
9 godina policija nije dobila obuće ministre u Ks znas li za to????A za drugu opremu netreba ni pitati?
Jedan iz porodice prosječnih i jako dobro uhljbljenih na državnim jaslama.
slo Katica,jel mislite kupit taj helikopter,mozda koji oklopnjak
ima li mjesta za mene jednom osudzen
pa cime se hvalis jado?? policija napozeljniji poslodavac? baci je putine jebi nam mater.
PA KAKO NECE BIT NAJPOZELJNIJI PLATA ULICA POLA U DZEP ZATO I SAMI TI POLICAJCI KRIMINALCI JBG PARA SE OSLADI MENE U RS ZAUSTAVI NOC POZNO PO SVJETLIMA SIGURNO AUTO HYNDAI TUCSON PRETRCA PREKO CESTE TRAZI PAPIRE DAM KAZE VOZIO SI 80 A OVDJE JE 50 DOBRO REKO OK GDJE JE SNIMAK RADARA MA U REDU JE MOZE NESTO ZA KAFU .
Zato treba samo po zakonu derati i postovacete policiju i zakon klosari jadni
Objasnite policajcima koji drezde u upaljenim autima da postoje i poziciona svjetla 😁😁
Ne rise....
Mislim da bi bilo korektno i ljudski da podneses ostavku zbog ubistva koje se desilo na A.P. Obavljanje ovako visokih funkcija bez ikakve odgovornosti ne smije ovako proci. Sramota !!!
Nije neka plata, ali su dobra PRIMANJA :) + Dobro za ego, kad ker misli da je neko i nešta.
Hoćemo kamere 24/7 na policijske službenike da vidimo live kad mito uzimaju
To koga si ozenio nam sve govori o tvojim sposobnostima.
Bukvalno zamišljam neku zenturacu debelu sa viklerima i u ogrtaču, u jednoj ruci drzi daljinski a u drugoj telefon i prica sa komšinicom iz zgrade preko puta o dešavanjima u ta dva haustora... Eto kakve vizije tvoj komentar izaziva...