Naša stranka
0
Katastrofalna odluka SDA
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi korak , skinuti SDA sa vlasti.. Zaboravite na neke pozive, \"akcije gradjana\" BiH patriota, sve to prolazi samo u Sarajevu, i od toga nema nista. Bosnjaci trebaju elimisitat SVOJE izdajnike. To je prvi korak, mora se zaustavit sprovodjenje zna se cega.
Bravo... Nasao strnako.... Hocemo nove izbore.. vas i SBiH na vlasti.... dosta je gamadi iz sda !!!!
Soroševa kopilad ovim ste pokazali svoje pravo lice. Podržavate pljačku jedinog preostalog prirodnog bogatstva. Podržavate energetsku kolonizaciju Bosne i Hercegovine. Podržavate prljave tehnologije u Bosni i Hercegovini. Podrška Silajdžićevom prijedlogu elektro-energetske politike je fuj. Kakva radna mjesta kakve gluposti. U modernim elektranama radi svega 20-ak ljudi. Abrane ne prave NK radnici.
Nasa Stranka - velika ocekivanja - i sada totalno razocaranje. imate li vi neko bolje rjesenje za izlazak iz pat pozicije od ovog koje gura Tihic? daleko da je to neki sjajan dogovor ali daleko bolji od pat pozicije koju zagovara hohstapler Siljadzic u kojoj samo kriminalci uspjevaju a Bosnjaci idu u nestanak.
Nadam se da su eksperti za sve i svasta bar malo se raspitali sta podrzavaju. Jasno mi je da je stranka nova, da su mladi, da se tek oblikuju i profiliraju, ali upravo su izgubili jedan glas. Fama o elektroenergetskom sektoru i stihijskom unistavanju onoga sto iz Bosne i Hercegovine stranac ne moze uzeti i kuci ponijeti, ali zato moze za vijeke vijekova unistiti, puno je kompleksnija od pustog pisanja saopstenja za javnost.
Pa bilo je i vrjeme da tzv \'\'Nasa stranka\"otvori karte.Samo jos da su na kraju teksta upisali \'\'Allah vekber\" i ugodjaj bi bio potpun . Toliko o jos jednom \'\'multietnickom\'\' inzinjeringu ! A onaj mudzahedin Bojan Bajoglu, koliko sam cuo, neki dan je odradio ceremonijalno obrezivanje, i promjenio u Bajazit ! E moj Bajazite (Bojane)...ruzno je to sto radis .
nije ona glupa nego je po zadatku ovdje. da u ime turske kopiladi i oslobodjeni kmetova turski siri nacertanije.
@5do5 Glupa si. Neizmjerno.
i ,,nasa stranka\'\' kenja kvake. nikada nisam glasala za SDA ali od SaDA ima moj glas:)
Evo novih snaga, sa kojima Bosnjaci mogu dati svoj gloas umjesto SDA na sljedecim VANREDNIM IZBORIMA. SBIH, SDP, Nasa Stranka i po mogucnosti Radom za Boljitak i HDZ 1990. Ako hohstoplere iz SDA i HDZ ne mozete poslati u opoziciju nakon svih izdaja, kriminala i bezobrazluka, onda se svi rasformirajte.