Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko na klixu mrzitelja BIH...pa eto vam vase rezervne drzave koje su etnicki ociscene homogene pa tamo mozete uzivati u cisto nacionalnoj sredini
Mi se necemo umoriti 💚👍🤝☝️
Hrvati i Srbi su u Hrvatskoj i Srbiji. Ovdje imaju samo Pravoslavni i katolički bosanci. Ukoliko ne volite Bosnu kao ninove bošnje koje pate za Dojčlandom, spakujete lijepo kofere pa razgulite u one sredine koje volite.. Ja volim BiH i to mi je i vrlina i mana..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Turkovicka jaca od NATOa.
Acta non verba. Svaka čast na ovim potezima. Katar je jedina normalna zemlja na arapskom poluotoku koja ulaze u znanje a ne u najbrže ringišpile. Jačati saradnju na svim poljima sa njima.
Sto se Fadilaga smije ogradio se da valja
Mogu samo zamisliti kako je tesko hrvatima i srbima koji vole vise Hrvatsku i Srbiju od Bosne. Mrze Bosnu a ne mogu ih smisliti ni u Hrvatskoj ni u Srbiji… isto 13-to prase… pretvaraju se da su ono sto nisu,… svo to vide osim njih samih… Hahahaahahahah
Namjenske industrije
Novalic samo dogovara poslove za namjensku jer to njegove firme proizvode.
Nek prvo ta namjenska industija izmirisvoje obaveze u BiH. Pa. Ek onda izoze
Čuvaj Fadila uvest će nam kakve skalamerije za grdne pare, i treba Bisera da vidi hurmi da nam pošalju
Pa zar će i Katar metke kupovati? Na šta je izašao...?
Bgm prije ce ih zatvoriti nego sto su ih otvorili... Kad shvate skim imaju posla.
Fadil i Turkovicka zajedno. Ako bilo sta uspije placam pice citavom kliksu.
Nisi poveo Fikreta srebrenu malinu da naprvite jos bolji poso bice sadake od seijka!?
Pa Fadil a bogami i kcerka mu imaju dionice te industrije pa im se debeloo isplati. A zadebelu kravu (sa Hrvatskim pasosem ) nema podataka ali ima nesto nece ta na trulu dasku.
Bosna izvozi oružje samo onim državama koje je USA dozvolio.
Lijepo je izvoziti, treba državi za budžet, ali treba i zabaciti 'za ne daj Bože'. Dodik pokaza neku veče koliko mu krivo što ne može nadgledati proizvodnju oružja u federaciji. Jede ga što prolaze milioni pored njega, ali jede ga i to što bošnjačka strana proizvodi oružje i neće više nikoga praznih ruku čekati kako je to bilo prošli puta.
Ali još uvijek vize za BiH gradjane, kako Vas nije stid bilmezi?