BiH
1

Karte za Diplomatski zimski bazar 2016 u prodaji 28. novembra i 3. decembra

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Diplomatski zimski bazar 2016. bit će održan u subotu 3. decembra u KSC Skenderija, od 11 do 16 sati.

Karte za bazar će biti u prodaji u dva termina i to ispred BBI centra 28. novembra, od 11 sati, kada će posjetioci svoju kartu moći kupiti od članica organizacionog odbora Diplomatskog zimskog bazara: Caroline Ferguson, supruge Nj.E. britanskog ambasadora u BiH, Mariette Kraak, supruge Nj.E. nizozemskog ambasadorau BiHi Sandra Horowitz, suprugazamjenika šefa misije u Američkoj ambasadi u Sarajevu, kao i od ostalih članova diplomatske zajednice u BiH.

Drugi termin prodaje karata je 3. decembar, dan održavanja Bazara, od 10 sati, na platou Skenderije.

Karte za bazar koštaju 5 KM. Ulaz za djecu mlađu od 10 godina je slobodan! Diplomatski zimski bazar, najveći humanitarni događaj godine, spaja internacionalnu i lokalnu poslovnu zajednicu, kako bi građanima i posjetiocima Sarajeva omogućili da na jednom mjestu probaju hranu iz cijelog svijeta i kupe neobične poklone i predmete. Ovo je sjajna prilika da se ljudi iz svih kultura udruže i zajedno pomognu djeci sa posebnim potrebama, kao i djeci u stanju socijalne potrebe. Sarajevo.

Svaka marka koju posjetioci potroše na bazaru, otići će u humanitarne organizacije koje podržavaju djecu u stanju socijalne potrebe, širom BiH.