Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidim razliku u sigurnosti da papa posjeti zagreb ili sarajevo, uvjek se moze naci neka budala koja bi napravila neki incident, nema potrebe da se uopste asocira na to da je sarajevo nesigurno za papu jer imamo vecinsko muslimansko stanovnistvo, kardinal zaboravlja izgleda da su u sarajevu gradjani tolerantniji prema drugim vjerama nego u mostaru, sirokom, capljini, banjaluci itd...
dovoljno receno, svaka cast!
Krofna, ja sam malo paglu inace, stvarno ne kontam tvoj argumenat nikako....., koliko ja ne kontam ili kontam ovaj text, govori se kako NEMA mijesta podjelama i negativnoscu a Rajvosa kao glavni grad dočekuje papu.....i normala smiruju se tenzije a ne podižu....samo je izjavio kako treba steći utisak da je sve u dure....ups tu se malo prešao...(salim se, papa je dolazio i prije..nebi trebalo biti frke).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SARAJEVO CE POKAZATI SVIMA DA JE OVAJ GRAD MULTIKULTURALAN. SVIMA CE ZACEPITI USTA, LAKTASENKU, COVICU, MA SVIMA-. PAPA MOZE SLOBODNO DOCI I NEMA RAZLOGA ZA NESIGURNOST. JER SARAJEVO NIJE TAKAV GRAD, NIJE ZADOJEN MRZNJOM.
Ne znam da je Čović ikad išta izjavio protiv Sarajeva.
Ti po jednodnevnoj posjeti pape mjeriš koliko je neki grad multikulturalan?! Neka papa dođe, ali to nema veze sa multikulturalnošću.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
_""Mi ne idemo tom podjelom. Ta podjela je posljedica rata, mi ne želimo biti zaraženi tom bolešću podijele, Bosnu i Hercegovinu i Crkvu u njoj želimo gledati cjelovito, a politika ima svoje", poručio je Puljić." Tako zbore normalni ljudi, odnosno, ljudi koji nisu zaraženi mržnjom. Ne vidim razlog zašto se papa ne bi osjećao sigurnim u Sarajevu. Ne vidim nikakvu vezu sa događajem u Zvorniku, da bi se moglo ponoviti u Sarajevu, ili u bilo kojem drugom mjestu u BiH. Naša policija radi na sigurnosti građana i njihove imovine, danonoćno bdije na ulicama grada, a kriminalci bivaju saslušani i uhapšeni. Vjerujem da će u vrijeme dolaska dragogh gosta svi raditi na obezbijeđenju i sigurnosti.
pa papa je sigurniji kod nas nego u rimu
Misliš na Malti?
@As ako ces doci u SA kad bude papa, mozemo li sjesti pa vidjeti oko te zemlje u Cajdrasu, da uzmem to od tebe, da te rijesim svake veze sa Bosnom, koja ti toliko smeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ferdinand je mislio da je sarajvo sigurno al ku....
@bc... bogami bi ja za tebe tražio otpusno pismo iz ludare, nisi ti čist definitifno
Nadam se da neka od neprijateljskih sluzbi bezbjednosti nece biti u stanju da nadje neku budaletinu koja bi pokusala napraviti neko sranje. Zato je u interesu svakog gradjanina BiH, POGOTOVO BOSNJAKA, da papin posjet prodje u najboljem redu.
Franjo vaskrese
Bojim se da ga ceka neki Gavrilo iza coska u trofrtaljkama i sa bradom bez brkova. On, plus armija antiprotivnih ili zlonamjernih sto se naslucuje iz postova
Nisam mislio na srbe
Papa dolazi u svoju zemlju, kraljica katarina Bosnu je ostavila papi tj vatikanu :)
Joj jesi mitoman. Kraljica Katarina je legitimni predstavnik kraljevske porodice.
bcde, malo se informiraj, britanska kraljevska loza nije katolička i oni imaju svoja pravila. Kod katoličkih kraljevskih obitelji i plemića, majka kraljica vlada dok za to ne bude sposoban prestonasljednik ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da nema, ja Bošnjo više volim ovog papu i Vinka Puljića nego Bakira Izetbegovića :))
Sto se malo ovi sto bucu iz hercegovine ne ugledaju na papu. Covjek propovijeda mir i toleranciju a ne da mrzis svoga komsiju bez ikakvog razloga. Od papeta se mozes svasta dobrog nauciti, jedan veliki gospodin. Dobro nam doso dobri covjece
Papa češće dolazi u Sarajevo od titule na Koševo.
A zašto bi bilo??? Ne kontam, zbog čega se pravi problem tamo gdje ga nema? ??
Pametnom i išaret dosta.
COVIC I NJEGOVE PAJDE NA APARATIMA