Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sutra ptice pjeske idu,nema nedozvoljenih preleta
papa franjo blagoslovi ovu napačenu zemlju i daj nam mir,sta se mene tice iza tebe nek dodju i poglavari muslimana i pravoslavni vodje!!!
Izdajem stan na Kosevu , tri noci 400 eura
Sljedeci papa bi trebo biti peder pa da sve bude u tonu i modi
Prnem mu u sred zvona . A onaj spomenik Tereziji treba srusit jer nema dozvole
Nemam nista protiv pape,neka ga.Vjerujem da je istinskim vjernicima ovo ogromna stvar.Ali ne smijem se ni usuditi sta bi bilo da dodje nekoliko islamskih ucenjaka u BiH.
puljan je pravi coek
sad lakse disem
i koliko ce nas na kraju kostati ovaj posjet
Hljeba (kruha) i igara !
a je li ga hodza zanijetio?
Prvo popovi,pa topovi,pa lopovi,ostali se i ne pozivaju,oni se donose na poklon
Ma vama i vasoj zabludi davno je odzvonilo.... https://www.youtube.com/watch?v=MXAMoa8DgAA ajde ajde pope da mi svetis vodicu :D
Lionel Messi PAPA
Bog te mazo ovi stvarno nisu normalni, kakav ba blagoslov jbt, kakve ovo sihire bacaju jbt šta je ovo ??
Da ti je pra-pradjed zadržao kršćansku vjeru znao bi i ti što je sveta voda i blagoslov. Ali draže su mu bile privilegije koje su konvertiti dobivali od turskog okupatora..