Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnje vrijeme pojedini NiP-ovci djeluju kao istaknuti glasnogovornici HDZ-a, jer nije tačno ovo što je gospođa Karamehić Abazović rekla, tj spojila; Schmidt samo insistira na tehničkim izmjenama Izbornog zakona u ovom trenutku
HDZ satnije iz Trojke jurišaju na Bosnu i Bošnjake, mada i Bošnjacima koliko se može vidjeti odgovara da budu ovce za klanje jer se niko ne buni , nema protesta, jedini protesti su bili kad je Dino organizovao Muriza pa uhljebiše Murizovu kćerku na budžet
Bio protest kad je Nihad Aličković vodio ljude, ali vi ga popljuvaste da je SDA. Prvi NIP-ovci ga popljuvali, sad vidite i zašto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nipovi strucnjaci, haram vam bilo izdajnici
Dobro ovoj ide. Jel napokon Dino nasao PR-a?
Nije to prioritet ,nije prioritet sluziti Covicu ,prioritet je ispunjavanje svih presuda za ljudska prava ,prioritet je elektronsko glasanje 1 covjek 1 glas ,prioritet je zakon o porijeklu imovine ,prioritet je skinuti sa pozicija ljude koji otvoreno govore o dijeljenju Bosne ,prioritet je zaustaviti stvaranje 3eg entiteta to je ono sto ste govorili prije nego ste sjeli u fotelje ,bice zanimljivo na iducim izborima .
Vratiti sebiju, novalića, zilđiča, biseru t., asima, amira z., šaju, kemal č., i druge patriote BiH. A ove izdajnike, maknuti. Prije svega maloljetne borce. Valjda ste shvatili.
Shvatio sam poentu. Možda ti nisi shvatio. Ipak mi njima biramo predstavnike. Jarane, bio sam i ja čitav rat u BiH, i sa time se ponosim. Samo je činjenica.
Kako dobi glas sa tim prezimenom
Drzavna zastupnica najbolja je odraz drzave i politike u kojoj ziivmo. Za neke ljude tesko je i rijeci trosit.
Valjda je sad jasno konakovicu da ce nip zavrsiti kao sbb,a on kao fahro,monstrum koji je optužio zrtve genocida I uzp a da su krive zbog početka sudski d9kazane agresije na drzavu BiH
Sudski dokazane? Zar nije Srbija oslobođena po toj osnovi, a žalbu torpediro Bookir?
Ova me ne zanima ali da biramo hrvatima pijanog Komsica koji 30 godina nista nije uradio nema smisla. Ja se slazem da hrvata ima 15% ali su konstitutivan narod i i imaju prava kao i bosnjaci. Clan predjednistva je totalno nebitna funkcija svakako.
To je ono što meni ne ide u glavu... zašto im je TAKO SLATKO birati hrvatima lika koji je uz to totalno nebitan za državu... Osim iz neke infantilno-palanačke potrebe za PONIŽAVANJEM? Jer realne koristi od toga niko nema, a štete itekakao
Da nije bilo UZP-a ni Jelavića (osuđenog bjegunca koji slobodno šeta Hrvatskom) niti jedan Bošnjak ne bi nikad ni glasao za Hrvata u predsjedništvu.
Je li sada svima sve jasno?
Kako Bosnjak i ostali u Neumu i Capljini tako i Hrvat u Sarajevu treba da ima vrijednost glasa sve ostalo je izdaja i licemjernost.
Pa niko u toj stranci, počevši od horoza/lidera šarlatana, nije dorastao ni vođenju neke već kreirane politike a kamoli da uspostavljaju neku progresivnu politiku.Imali su dobru ideju ali nisu uspostavili stranku eksperata već "kiseljačkih" i "travničkih" studenata koji su puni ega da su pametni jer imaju diplomu ali nažalost prazne glave i lošeg općeg obrazovanja
Ne treba mjenjati izborni zakon samo da bi neko iz HDZ uzeo tu poziciju . Ovaj je sasvim dobar. Kada se Hrvati unormale i njihove politike ne budu partnerske sa SNSdom onda im necemo izabrati Komsice.Stvar je jednostavno i na njima je.
Iz šupljeg u prazno,e moja NiP ponavljačica
Zalosno je kakva prepotentna naivna i neiskusna osoba sjedi u Parlamentu i donosi odluke u ime naroda koji je prosao genocid.
Trazili ste : Gledajte
Bosna opet šaptom pada.. hvala glasacima trojke iz poslovnice hdz-a,nekad glavnog grada sarajeva..