Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi s-m-r-d-e..
A sta rece??....jel\' to neko napad\'o s ledja?? Ma nije moguce, oni su bili zedni,gladni i bosi......i naravno nenaoruzani!!!!
zlikovac istruho u hagu.
ovo je penis od vjestaka...
Nama Srbima dodijalo da nam se stalno crnogorci mijesaju u zivot. Te Milosevic , te Karadzic, te Tadic, te ovaj te onaj. I na kraju mi Srbi zbog njih uvijek ispadnemo najgori. A, oni eto fini svima.
Ma KOGA SI TI S.TITIO C.RNOGORSKI K.OPILJANE-J.adovane, j.e.b.o ti sve svoje l.opurdo SDS-esovska..Dok je s.rpski narod bio b.oj za g.oli z.ivot i k.rvario u r.atu TI, MOMCILO I OSTALA SDS-ESOVSKA B.AGRA STE S.VERCOVALI SA B.AKIROM IZMET.BEGOVICEM I OSTALOM M.USLIMANSKO- S.ELJOBERSKOM B.AGROM SVE OD H.LJEBA DO G.RANATA, I DANAS VASA DJECA IMAJU MILIONE, A DJECA P.OGINULIH SRPSKIH B.ORACA HLJEBA SU G.LADNI, S.JEME TI SE Z.ATRLO I.ZDAJNICKO..
samo brisite doci ce i vama kraj
Sto jes,jes!Stitio sam i turke,granatiro ij,dok su cekali leb!Pomago im da ne umru od gladi!Nisam ja onako najsjajniji prestavnik svetosavskog reda plemenite genocidne misli!A blizu mene je i ono bivse ture Nemanja,pa zvaljo Nele... Ajd,sad zurim,da trznem s djeneralom koji moj urino pripravak,a nace se i Raletovih crevnij djakonija!Smrt vashizmu,baliluku i zapadnom rimskom carstvu!
kara-crn,adza-vo Po turski ,vo crne dlake E moja izmokracevino,da ne bi Turaka,ne bi znao sta je prezime.Turci dosli u tvoju vukojebinu,nagradili tvoje pretke prezimenom.Ti mislis, covjek si,insan, zato sto si dobio prezime!?Ma jok,vidis da ti je totem hajvanski!Mozda bolje da su te nazvali crni vepar sto zdere sve po redu,i sopstvenu djecu,ako treba!
on je ostvario sto je zamislio,imaju pola bosne.
samo kolac u duppe je dovoljna kazna za ovog pravoslavnog krmka
e u inat ce muslimani ovdje ostati i to do kijametskog dana, krvoloce!
Parodija