Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti muziku..pusti muziku.., Dur..dur..durmitore, visokaaa planinooo.. E, hebi ga nema mi Alje za duet..
Jadovane, kukavico inja sta cekas sto se ne vjesas... Eno narod na Palama pljuva za tvojom djecom i unucadima i govori: ENO FAMILIJE OD ONE POGANI, IZDAJNIKA I KUKAVICE STO JE CITAV RAT SVERCOVAO SA ALIJOM DOK JE NAROD KRVARIO.. UB.IJ se kukljo, umri kao covjek kad si zivio kao kukavica i u crno avio srpski narod... Ne zaboravi da si rekao kad ti je Bilja rekla: STA CE NAROD MISLITI KAD SAZNA DA PRODAJES ORUZJE, GRANATE I MUNICIJU MUSLIMANIMA, ato odgovorio; KO JE.BE NARODU MATER.. VJESAJ SE O STEKU KUKLJO JER TI POSTOJIS JOS SAMO U GLAVAMA SVOJIH SLUGA SDSesovskih SELJOBERSKIH LOP.URDA KOJI OD TEBE PRAVE JUNAKA. Da si junak ne bi trunuo u Hagu, nego ne bi ZIV U RUKE DUSMANIMA..
Izgleda da je Raso vec krenuo u akciju, pozdravlja se isprede celije sa drugom. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Striped_Skunk.jpg