Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beirut je super grad, samo sto glupsoni poput tebe koji nisu virnuli vani Sumske to naravno ne znaju. Beirut je Paris of the Middle East, super grad, super shopping, super provod, lijepi ljudi, steta sto je ponekad okruzen nemirom, inace super destinacija.
@hahah hmmm... da, nenaoružani stanovnici? Jel ti to ozbiljno!? Takebeer i kuliraj
znaci srbi se branili od nenaoruzanog stanovnistva uz pomoc jna i tako su oni ustvari vodili narodno oslobodilacki rat da ih mi nenaoruzani ne bi istrijebili, hmm, da, sigurno ce ti vjerovati haha jos samo vjeruju ovi ppci po sa x i poneki dodin pijun stoko
Pa kako je krenulo, jos ce ispasti zrtva :(
Umjesto Brisela si napravio Bejrut.
Drzi se doktore, svi u RS smo uz tebe !!!
crkni medjede iz crnogorske vukojebine!