Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je atak i agresija.Ne znam jos na sta,ali kad mi kaze neki moj mosnjak sa iq 20 ja cu to ponavljati do bescijesti bez da razumijem o cemu pisem.
Zrinjski je osnovan 1905. a velez je osnovan 1922. zrinjski je ukinut na silu od komunistickog rezima jer se nije htio odreci svog grba 1945. godine. ponovno je poceo funkcionirati 1992. i dok je bio zabranjen bio je u srcima svojih navijaca, i mnogo se krvi prolilo za zrinjski tako da ga vise nitko nikad nece ukinuti =U=LTRAS
igore HVO je uz tebe
Ne kaže se Zrinjski nego Hinjski
Skutorska posla :)
Izašao Čović u nabavku i kupio sebi Melhera.
Bravo HDZ.
Sta je? Ponestalo ust-aske mladezi pa ovim marketinskim trikom trazimo nove narastaje.. medju kim? medju huliganima i fudbalskim navijacima koji ocigledno nemaju ni trunke mozga. odlican potez hdz-a, jer takvi su vec odavno clanovi.
A vidi Ćove, a kao navijač Veleža razbijao glave ljudima po Rijeci, a sada vatreni navijač Zrinskog , kluba sa zavidnom 18- godišnjom tradicijom, tradicionalnog HDZ-ovog kolektiva!!!
to melheru srbine !