Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, dzuma namaz nije farz kada je vremensko stanje ovako neugodno, cisto da znate.
@PRAVDA Hvala na savjetu @commi Znamo da si srbin i da se pravis nepismen da bi ispalo da su muslimani primitivni
Svi su poludili, ali totalno!!! Kakve osjetljive kategorije djeca?!?!?! Ja jedva cekam da malo stane padati da izvedem dijete na snijeg da uziva. Tako sam i ja radila kao dijete dok mi prsti ne pocrvene! Sada je to valjda opasno ha ha ha ha haaaaa. Ima li sta da nije opasno? Smog... opasno, hladno... opasno, vruce.... opasno...., kisa... opasno!!! Pa kako i u ovako lijepom snijegu uspijete vidjeti opasnost?!
Izadjite slobodno na zrak dok je ovako cist i svjez snijeg, podrazumijeva se toplo oblacenje. Sad je bolje biti pjesak nego vozac. A kad se krene topiti pa posvuda budu bare i bljuzgavica, e tad ostanite kod kuce.
..a jel ovo \"obavezna\"zimska oprema? :(
ne razumijem.... jel to sada postalo opasno izaci vani kada je hladno i pada snijeg?! ne smijes ljeti, ne smijes zimi... pa dokle ce vise mediji da izbezumljuju ljude i prave problem tamo gdje ga nema radi nekakve senzacije. pa citav sam zivot izlazila po snijegu i zimi... kako zive ljudi u kanadi na -30 i vise? sjede u kuci po cijele dane. uglavnom, valjda cemo svi poumirati ako izadjemo vani na -15. a neka sada znamo i da se treba utopliti. da nema ovakvih vijesti ja bih hodala u majci kratkih rukava. e pa hvala vam do neba.
kakvo otkrice !
meni treba pomoć pri pisanju seminarskog iz anatomije. može li mi tu neki ljekar pomoći???
Zato sto dodju Srbi i poliju kiselinu po ranama koje jos uvijek bole, eto zasto.
zašto uvijek mora da bude neki komentar na nacionalnoj osnovi i neko vrijeđanje među ovima što komentarišu, čak i ako se radi o .ebenom članku o vremenskim prilikama, zašto?! Koji je vama više?
Mrs u Smrdiju
gledam ovu sliku i divim se vedrom nebu :D
neću ni ja u centralni komitet
Idealno vrijeme za odmor kod kuce. :D
Jooooj, al\' pada ovaj snijegoooooooooooooo. Joooooooooooooooooooj