Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih bas da sviram ja bih da studiram. Lud, zbunjen
Nije Slobodan već Mile bitanga. Liže Miletu pakšu (mali mu se hvali po Banjaluci da mu je čika Čović kupio novi auto)! Gotive se oni međusobno! Ebo narod!
Ti si govno a ne ozbiljan politicar! Kevces kako ti klempavi mujo i onaj krkan slobodan bacaju kosti. FUJ!
Ozboljam kriminalac i nezna stabi reko kad je isti hahahaaaa on ozbiljan politicar svaka budala sebe fali
kao ozbiljan politicar koji krade i protiv kojeg se vode sudski procesi za privredni kriminal i korupciju necu komentarisat odluku visokog predstavnika. hahahahahahaha pa ovi politicari stvarno trebaju nauciti kako i sta izjavljivati u javnosti i smanjiti svoja ocekivanja. Ako on misli da ga neko uistinu dozivljava kao ozbiljna politicara, pa ne znam ko li mu je to mogao reci. hehehhehehe al ovo me je bas nasmijalo :) :) :) :) ozbiljan politicar???? hahahahahahahaha ja bi mu jednu sampitu u lice zavalio da se i on malo nasmije i dodje sebi :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ozbiljna lopina!
Pa zar se očekuje od njega da komentariše kad se priča kako se dodvorio Miletu? Navodno, poklonio je junioru (mladom voćaru) automobil???
trovlast koja ima ovakav pa jos trokonstitutivan=podijeljen narod ne treba da se boji za svoju proslost, za buducnost jos manje.
najtuznije je sto su oni sebi iskonstruisali rupu u zakonu, tako da vjerovatno nisu nista nezakonito uradili (citaj : bit ce oslobodjeni)
Ovaj ne zna dali bi kakio ili piskio......dvolicna licnost!
Reče za sebe fino da je ozbiljan političar a tereti se za korupciju i privredni kriminal. Kakvi li su tek oni neozbiljni?
pa ti hajvane ko fol ozbiljan politicar a na sudu se vodi postupak po članu 358. stav 3. Krivičnog zakona hm otkud to?Ma treba vas po kratkom postupku metak u celo lopovi jedni
haha, e evo sta je pravi političar :)) Reci svasta, a ne reci nista :))