Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMENTAR JEDNE PAMETNE SRBKINJE . Ej,tugo pregolema, s cim se mi uporedjujemo,s Rusijom i platama u toj zemlji. Pa dali je to moguce? Ne mozemo ocima da verujemo sta citamo i sta se ovde po novinama i medijima pise,prikazuje itd. Znaci to je nas uzor, Pjutin i plate njegovih profesora,pa to je vise nego strasno, to je horor u pravom smislu te reci. Mozda ce to da spreci nase prosvetare da traze vece plate i bolje uslove rada,mozda ce neki i da kazu pa vidi bre mi ko oni Rusi nesretnici. Posle ovakvog clanka treba da se deremo iz sveg glasa ,na svim TV studijima ,ispred svih kamera u Serbiji,da nama Rusija nije reper,i da nas boli ona stvar sto tamo onaj KaGeBe Pjutin radi, vec da su nam uzori Skandinavske zemlje, Svedska,Finska,NOrveska. To je ono sto mi hocemo,takvu brigu i taj standard za sve. (dusanka, 5. april 2011 16:44)
POJEDI GOVNO
ti se dobro sagnes i popusis ga svim boancima i hercegovcima mamicu vam rusku pro cetnicuku
Ko kaze da nije Rusija nije pomogla Srbima,ne zna nista o Istoriji.Da nije bilo Rusije,ne bih sad Srba bilo...
Super je sto vas Rusija brani procicete ko Gadafi i sloba i Sadam,Boljeg politicara za nase ciljeve nema od Laktasenka....
Nisam ni sumnjao da bi rusi rekli nesto drugo. Kakva glupost.
Kako nije pomagala.Otkud su bili toliki Ruski dobrovoljci u ratu kao muhađedini na drugoj strani samo u mnogo većem broju. Što je Žirinovski dolazio na Pale kod Karadžića? Da mu ponudi ,,tajno\'\' oružje .Imali to kakve veze sa danas prepunim bolnicama i u jednom i drugom entitetu?
A u tom većem entitetu 27% glasa za opstanak RS. Od sada će demokratski princip biti jedan kvadrat jedan glas.
Pa da, i RS ima svoju Tursku.... Kina pride
Nema veze , onda veci entitet raspise referendum za ukidanje manjeg entiteta .
e neka mi neko da bilo koji konkretan primjer kad je Rusija i kako (ponovo konkretno) pomogla Srbiji ili recimo bosanskim srbima? Uglavnom samo palamude, a i to rade samo da bi kontrirali amerikancima. I u ovom slucaju vise kontriraju radi amerikanaca nego radi srba. Na kraju ce biti suzdrzani kao i milion puta prije ovoga! p.s. jos jednom dajte mi konkretan primjer kad je Rusija zastitla ili uradila nesto za srbe, a da bez toga ona nema nikakve koristi tj. onako eto radi neke pravoslavne solidarnosti? Ja da znam nikad!
Nabijem ti babušku na racku govno jedno rusko što se ne brinete za svoje probleme isti ste sponzoruše gonite se u p.m.
steta sto nema golog otoka....
Turska je faktor na koji se računa u BiH. Današnja politika Turske je drugačija i odlučnija prema BiH nego ranije. Osim humanitarne od Turske će se očekivati i vojno učešće. A Rusi će kao i do sada pomagati Srpski narod, ni manje ni više. Znači, ulagat će veto i gledati kako se Srbi sele.
@Pero Tamo gdje si stolovo, na mom bolovo
Srbi i Rusi jedan narod, jedna dusa.
Na i stoku ništa novo. Zbog Rusije je rat u BIH trajao četiri godine.Zbog Rusije Srbija nije proglašena agresorom, zbog Rusije se RS i njeni političari kurče. Zbog Rusije ......... Šteta što je pravoslavna Grčka u Natou. Možda bi se mogli opet stvarati neki vjerski blokovi. Rusija je za cjelovitu BIH ali da RS unutra bude država.Nije slučajno Bosanski Brod pripao Rusiji.