Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zatvor ustasu!
pa kako ces lijanovicima suditi kad su oni radili po propisima? propisima koje je covic izdao. a kako mislis njemu se nesto pokusava natovariti? mislis da su ta dokumenta lazna? sto se ti bojis za covica ako je on kroz to djelo zaradio stotine hiljada maraka? mislis da se covic ili njemu slicni uopste interesuju za tebe ili druge male ljude?
Samo to moze u BiH-i, da optuzeni politicari mogu nastaviti se baviti politikom i ostati na funkcije, JADNO, a ovaj srbin Covic je skoro ko njegov mentor Dodik opljackao najmanje MILIJARDU eura Bosni i Hercegovini !
A sta je sa kobasicarima, oni su novce izvukli iz tog deala??? Pa nije valjda sdam Covic krao!!!
Narode nebojte se džeparoša koji kradu za hljeba, pripazite se lopova-kriminalaca u odijelima. Oni kradu vrećama.
ZAR NAPAD NA DRŽAVNI SUVERENITET NIJE ZA OPTUŽNICE ? TREBA MU SAMO ZA TO DOSUDITI VJEŠALA. TITO VRATI SE DA OVE DRŽAVNE NEPRIJATELJE PO JUGI POBIJEŠ ZA 24 SATA .
OBAVEZNO ZADRŽATI U PRITVORU da ne pobjegne ko njegov mentor Serader.
A falili kakve dokumentacije. Tada je ministrica pravosuđa bila gospodža Krišto.
Počelo suđenje po PRVOJ optužnici, a biće ih još dvadesaetak . MAŠALA.
Pa zar onda ne bi trebalo suditi Lijanovićima koji su u platformi??? i čudno da se konstantno pokušava Čoviću natovariti, ali eto sud ne uspjeva ništa naći, mislite da ne bi dosad već bio u ćuzi da mu može Zlatko natovariti, pokušava on, ali ne ide, baš kao ni projekt zapadne njemačke, glavno da vam baci kosku oko Dodika i Rs I RAJA ZADOVOLJNA, A OVAMO PUCANJE, BOMBAŠENJE, RAFALANJE, ŠTRAJKOVI, KREDITNI REJTIN NIŽI....