Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na clanku!!!
Pa to je iz SBB-a... dzaba grad, dzaba auto, dzaba diploma, dzaba funkcija kad je livada u glavi... fuj...
@Edvin jarane, ona nije obicni gradjanin, ona je poslanica u parlamentu koja bi trebalo da predstavlja i zastupa obicne gradjanine a samim tim je pod lupom javnosti. Da sam ja ovako \"parkirao\" - namjerno je pod navodnicima parkirao jer ovo nije parkiranje vec ostavljanje auta nasred ceste mene bi fino kaznila policija, odvezao pauk i svi bi bili sretni i zadovoljni, eh sad ocigledno da ono malo normalnog naroda sto je ostalo u gradu nije zadovoljno sto se njihov predstavnik ponasa kako se ponasa jer ocigledno samim tim pokazuje kako ce se u narednom periodu ponasati prema onima koji su joj ukazali povjerenje. Meni ne trebaju drski i bezobrazni politicari, kabadahijski nastrojeni ovo je tipican primjerak seljaka koji je dosao u grad naviknut da na selu ostavi auto pored puta jer nikom ne smeta.
Ova nije sa mojih obronaka, nemojte je meni trpat!
Strašno je vidjeti kako malograđanstvo Sarajeva koristi svaku priliku za izlajavanje i vrijeđanje na svakoj osnovi. Znam admin mora ostaviti neki ventil kroz koji će izaći sav umni jad i bjeda sa-x-ovih posjetilaca. Što je previše previše. Normano bi bilo reći: Skrivila je treba joj napisati kaznu, baš kao i ostalim građainma što bi napisali. Ali ovo vrijeđanje nema smisla. I vi ste mi predstavnici urbanog u seheru?
Mozda tu parkira jer čeka da naprave 14 traka od Ildiže do Čaršije, hahahahaha 14 traka, hahahaa
Čovjeka možeš otjerati sa sela, ali selo iz čovjeka... nikad...
sudeci po thumbdown vidim 19 papcina koji se parkiraju poput doticne
na šta se vi to palite, ne trošite se bezveze
A ovdje policajci svakodnevno pisu pjesacima kazne ako slucajno i zagaze na crveno, a ona serbez auto ostavila
dobar clanak samo ih kacite sila ni Bogu nije mila ! sta ima parkirati tu na sred zebre eto joj BBI parking odma 100 metara nize jos ce joj platiti samo racun ako donese koja papanka !
naravno da je njen potez, i ne samo njen za svaku osudu i kaznu, pitam se samo sta je sa ostalima, mislim da ove p**** koje ovde kake ne bi smjele niti jednom kockastom liku reci nesto u vezi parkiranja, ne da mislim vec znam,uvijek verglate istu pricu za sve su krivi neki \'ta tlane, zbog vas takvih sarajevo i jeste provincija nazalost, postajemo odron sve veci, zalosno
Nema opravdanja za ovakvo ponašanje. Međutim, da se to desilo jednom muškarcu, a svjedoci smo izuzetno nekulturnog ponašanja u saobraćaju, prvenstveno muškaraca, počev od parkiranja, blokiranja saobraćaja zbog nekih priča i pozdrava, sve bi prošlo, kao što i prolazi nezapaženo. Jer nekom glavonji ne smijete ništa reći, a kad je žena u pitanju, onda ste glavni. Strašno su izraženi, nažalost, dvostruki standardi. Budimo realni.
Parlamentarci sve mogu,cak i govhna jesti......
Valtere što si došao, nasexaj joj se prvog ženskog pretka!
svaka cast na fortografiji:) Kazna 200 KM odmah, bas zato sto je poslanica, takav zakon treba uvesti. djubre neotesano. Nek se vrati u selo odakle je dosla i gdje je naucila o kravama i drugim domacim zivotinjama pa nek ovako parkira. Cuj SBB, ko njima dade glas dabogda u sandzaku citav zivot proveo u blatu.
Govorim onom ŠOŠONU, ne parkiraj na zebru... NE PARKIRAJ NA ZEBRU.FRAJER MI NE VJERUJE...