Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Bulenda iz SDA su bas okitili :-)
Gdje ima kupit ove \"brze\" suncane naocale ko kod Koldze
a padne li vam ikad na pamet,da je to uradila(ciljano isarala ljude iz samo jedne stranke,a ovi ostali,pogotovo crveni,bas zlatni nema sta..)odredjena ciljana grupa,mozda i placena od strane druge stranke da to uradi... razmisljati,jako tesko.
dobro,shvatili smo poruku,samo kontra s.da,i nakon svega sto se izdesavalo u ove 2 godine od kako su na vlasti,iako su ih napustili njihovi najkvalitetniji ljudi,komunjare iz s.dp su najkul,jelde ? Eto vam pjano za gradonacelnika,eto vam teta mraz u obdanistu sa svinjecim pastetama,eto vam zatvoren muzej,eto vam agresorske crvene stolice,eto vam jos vise zbodenih i propucanih u gradu,i jos vise maloljetnih babinih sinova koji terorisu grad,sve je to dobro,samo nek nije s.da na vlasti.Sve je pravo kad je grad crven.
tacno se vidi čiji suparnici su najnekulturniji i najveći divljaci
Zabludjena djeca propagandom SDP-a i SBB-, Samo SDA
jeste seljaci vi bosanci,
ajmo patrioti kao nekada SDA SDA SDA SDA SDA.. nedozvolimo izdajicama da nam sruse jedinu istinsku Bosnjacku stranku!!! SDA SDA...
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Ovj iz Starog Grada ko Rene iz Alo Alo :)
Kandidati za izbore...............ostali bez zuba .Sto ce dobro pushit ! Ono sto ce dobit od izbora !
sda i sdp SU POTROŠILI SVE KREDITE KOD NARODA.NE valjalju ni TIHIĆ NI LAGUMDŽIJA... Glasajte za bilo koga samo ne za ove dvije stranke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovi s djetelinom , je l` to i lutrija ima stranku ?
Zali Boze para potrosenih na ovo sto oni nazivaju politicka kampanja. Bolje da su se svi solidarisali i umjesto ovog cirkusa te pare ulozili zajedno u kakva nova radna mjesta ama u najgorem slucaju donirali narodnoj kuhinji nego sve ovo sto su napravili. Barem bi nam tako na trenutak zamazali oci da im je ipak stalo do gradjana BiH nego ovako ovaj ciganluk koji nam prideduju stalno.
SDA proslava pobjede u ponedeljak 8.10.2012
prave ruglo od ovog grada, kada prodju izbori vidjet cemo ko ce pokupiti svoje plakate
SDA dobija izbore, ne budite naivni -.-