Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima casni covjece :p
Časni čovječe , nismo te prepoznali. SJEDI 1.
za divno cudo ovaj jeste castan covjek tj. bar do sada je bio. ko ga poznaje to moze i potvrditi.
Po kom kriteriju se kandidati za nacelnike opstina pojavljuju na naslovnici klix-a?
po kriterijumu koji je ekvivalentan kolicini novca koji izdvoji za reklamu
Kakva ubleha
Bolje da si se nastavio baviti svojim poslom gdje si bio uspjesan...ovako samom kandidaturom si srozo svoje ime...a tek ako postanes profesionalni politicar pojesce te kao i sve ostale
Politicka stranka zvana Demokratska fronta je grobar ljevice i gradjanske opcije. To je skup bivsih nezadovoljnih kadrova prevashodmo SDA, SBiH i SBB tako da ne moze imati gradjansku politiku. Stari kadrovi SDP vec se masovno vracaju u SDP, a ovi preostali sluze samo Zeljku Komsicu da i on ima svoju privatnu stranku.
Ovo je doktor sa ortopedije i cudi me da nigdje nisu to stavili u tekst a to je i ispravno jer i nema veze sa njegpovim kandidovanjem. covjek je 100 % posten i ljudina u to sam se licno uvjerio. nisam znao da je u politici. kako ce sebija ovo komentarisati?
Klix.ba DF plaćenici. Stranka koja je napravljena od sve ološi BiH i izdajnika. NE GLASAJMO ZA DF!!!!!!!!!!
Teško je odabrati al od starih četnika i ustaša najčasnije mi ipak izgledaju mladi muslimani ! Skromni i čestiti, ne bi ukrali od sirotinje i društveno, nema boga !
AL SERETE SA KOMENTARIMA, MALO JE RECI!
NE SERI VIŠE, ČASTI TI ! i Al Kapone je za sebe stalno govorio da je ČASTAN čovjek ! Samo eto nisu mu baš djela bila takva. BAkir sinoć za sebe kaže na svim TV da je eto SKROMAN ČOVJEK ! Skromna mu i ona vila na Poljinama itd itd, skromna mu i ona vila Milanka Renovice, RAdovanova ratna savjetnika koju je kupio za vrijeme rata . Nema auta ( voza se na biciklu?) SKromna mu i supruga ! Skromna mu rezidencija jarana Erdogana . Skromnost ispred svega.
jos jedan od niza demagoga ne treba glasat. treba prodavat glasove. ti hoces pare od politike - plati. jedan glas 500 - 1000 KM. pa nek politicari investiraju u svoju buducnost.
Postovani direktore Klixa. Bolje bi Vam bilo da se stavite u poziciju kriticara vlasti,a ne da nam pred izbore servirate njihove lazi i obecanja.Postajete njihov medijski servis u kojem zajedno sa njima "obmanjujete narod" koji su unistili ovu nasu lijepu i napacenu zemlju.Preporucujem Vam da budete na strani obicnog naroda,a ne u sluzbi lopova i kriminalaca. S postovanjem!
Haso nejma postena i casna politicara, da si htio posteno raditi nebi bio u politici.
Koliki IQ i spermija imaš?