Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i za sva desavanja na planeti. Ima li kakva jednosmjerna za neki bolji svijet?
@ Dijasporac Ako si u Dijaspori, na Zapadu, barem imaš priliku da se obrazuješ, saznaš ko je koji igrač u svjetskim poslovima... Ne valja ostati Bošnjo a živjeti na Zapadu. Nekako, ne ide!
Sorošev službenik... koji (Soroš) kao pomoćna firma saučestvuje od početka u razmontiranju zajedničke države Južnih Slavena...
A..ha ! Sad znam ko je ova kobila.To je ona o kojoj u novinama pisu da ni u zobnicu ne bi mogla stati lova koju je dobila za spijunazu i denuciranje svoga naroda -sjeme joj se pogano smetlo dao Bog !
Kako može neko biti razočaran kad ga Soroš plaća 10 000 eura mjesečno?!
A KO VAM JE SAD OVA,ODAKLE ONA DOLAZI- DO SADA SU UGLAVNOM TV-ZVIJEZDE BILE BAKI I MUCKI.
Kad sam bio mali , za razliku od svih mojih vrsnjaka ,nikako mi se nije svidjalo lutkarsko pozoriste . Kostimi su bili lijepi,prica isto tako ali nije mi se dopadalo da neko oga ne vidim vuce konce i onda te lutke igraju . Do danas se nisam promijenio.
Lijepo poređenje.
Zapisi iz djetinjstva:)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
gospodja je razocarana samo zato sto su presuslile pare za rekom,pa bi bas dobro dosao jos jedan rat :))))....ebiga,para sve manje a sve vise "humanitaraca i humanista"
Hajd da kažem u mnogim stvarima je i u pravu, ali ne mogu se sjetiti da li se gospođa Kandić oglasila kad su oslobođeni Gotovina i Markač???
pa najlakse je biti u pravu,jos pogotovu kad sve bitke prodju...dosta puta sam slusao ovu zenu na tv i koliko sam ja primjetio ona je naucila napamet nekoliko fraza koje stalno ponavlja i kombinuje kako joj kad odgovara...ustvari ona prica najcesce onako kao potencijalnim donatorima odgovara...ja joj ne uzimam za zlo jer zena se snalazi za svoju egzistenciju kao i svako od nas :)))...kada joj neko bude ponudio pare da pljuje gotovinu ona ce to i raditi...
GENOCID !! ubleho jedna ,nikakvi masovni zlocini vec GENOCID !
...gospođo kandić, stvarni kreatori i inicijalizatori balkanskog pokolja 90-ih su isti oni koji su formirali i haški tribunal...nije potrebno biti analitičar stratfor-a da bi se to znalo...
Znaci lopatom mices krivicu sa Srbije i Srpskog fasizma i trpas na zapad jelde, kao uvijek bez ikakvog dokaza? :D
...jarane dijasporski...ubica i zlotvora nam nikada nije nedostajalo, ni u jednom prošlom ratu...žao mi je što tvoja neobjektivnost i generalizirana mržnja ne dozvoljavaju da stvari posmatraš objektivno, dakle od samih početaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)