Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procedura je da se nagodi sa Prdoncicem da optuze nekog treceg da se oni izvuku...al kako do sad prdoncic naivno radi obice mu se ovo o glavu...polako ali sigurno
sikter šiptar u šiptariju
kad dodje u bih mozda mu fahro sredi da bude ministar zdravstva, ima frajer iskustva s medikamentima kao i fahro s ekonomijom
SDA - SNAGA KRIMINALACA
prvo ga treba nabiti na ***, onda ga u bukkake stilu našaponirati bajatom spermom, isprati mu oči ladnom mokracom, dati mu da se najede govana i onda ga uvaljati u proljev i ostaviti dva dana da se suhne. tako osusenog tuci govnjivom motkom do utorka popodne, a onda uzeti novu govnjivu motku i nastaviti jos dva dana. onda natovariti u vagon pun svinja i poslati u sarajevo, gdje ce ih docekati veterinar da strucno odvoji zito od kukolja.
Ceka se da Radoncic i Lagumdzija zatraze da ga isporuce. A to se nikada desiti nece.
Jednostavna samo se čeka Amin od Fahrudina kojeg neće biti :D
Cinjenica je da ga je SDA pustila da iseta iz BiH, a Fahro ga je uhapsio. Ti zatucani stvore pricaj gluposti koliko hoces.
@h8er zašto ga toliko braniš da nisi član SBB? Ne vrijeđaj me, ne znaš me. Ko je Ministar sigurnosti? Ako on nije odgovoran onda ja ne znam ko je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)