Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
psi su zakon!!!
Solak na infuziji, jel onaj herpes zoster sanirao sa malinama
Ima i Atos iz zeničkog GSSa, al je nebitan sarajlicama
Jučer bio članak o njemu
Koje su nacije psi? Ne pika se ako nije srpski pas, ko srpski pas Zigi! Bolesno
Ljubavi lijepe, najbolji prijatelji
A kako u rudniku Boonovici SDA i direktor po najnovijim informacijama dali tri bagera i kamione pod hipoteku da ispate radnicima zadnju platu, a za sljedecu nemaju para jer su ostali bez para, nemaju proizvodnju, prezaduzeni kreditima kojima je SDA satrala rudnik sa 3000 radnika. Uskoro epilog socijalni nemiri u Boonovicima. Radnici u panici napustaju rudnik sve vise. Hvala
Vidimo da nikome nije interesantno ovo oko rudnika ali uskoro ce vam biti itekako vazno. Necete imati ni struje glupani
A vi im zovite sintore na svakom koraku, a spasili su vise ljudi u turskoj od bilo koga drugog. Sad ih dizete u nebesa jer valjaju vasoj guzici, cim ovo prodje, opet ce te ga sutnut nogom na ulici.
Dobar covjek, los covjek. Dobar pas, los pas. Skevrija i istrenirana masina. Ima razlike
Dobar covjek-ispravan odgoj bez nasilja u sredini bez nasilja. Los covjek-odgoj u nasilnoj porodici i nasilnoj sredini. Dobar pas-odgoj bez nasilja i u sredini bez nasilja. Los pas-odrastao u nasilju. Sta ti nije jasno?
👏Bravo...
AW🇧🇦⚜