Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huligan cin se digne protiv nepravde
Sad vam za sve sto se desi kriv Mosad, a to sto je Migrant Alzirac izbo nozem djecu i jednu osobu,kao nema veze sa islamizmom. Lakse laprdat o Mosadu i drugim nekim drugim krivcima.
Zionisti jesu krivi ali nista manje nisu krivi ni islamski ekstremisti ni desnicari kojima zionisti upravljaju kao da su natrenirani majmuni.
3500 eura mjesečno za najem stana u Dublinu.
Klix ni rijeci ko je izbo djecu nozem. Usput, izbo bi ih jos da se nije slucajno tu zatekao brazilac dostavljac koji ga je opalio kacigom.
Više Iraca živi u New Yorku nego u Irskoj.. jbga
Ljudi moji, ja vam kažem da establišment koji stvara krize i izbjeglice, želi da se narod radikalizira a narod je najlakše zavaditi na vjerskoj osnovi, to će im biti povod da uvedu totalnu kontrolu svakog pojedinca, takav im je plan jbg.
Irska je sluzbeno po glavi stanovnika najbogatija drzava Evrope. Ali to je jedino na papiru tako. Upoznao sam mnogo Iraca koji kazu da je situacija sve gora i gora, da zivot postaje nepodnosljivo skup. Primili su tonu imigranata iz cijelog svijeta, a mladi Irci su potisnuti na marginu drustva. Kolektivni Zapad treba da se jednom probudi, rijesi robovlasnickog oblika kapitalizma i u fokus stavi svoje vlastite stanovnike.
Placeni neredi samo da se Irci ne bave Palestinim.
Samokažem Ti vjeruješ da je uzrok klimatskih promjena CO2 koji izdišeš? Pa kreni od sebe, prestani disat, spasi planetu, ubij se! Klimatske promjene su prirodan ciklus planete zemlje koji elite zloupotrebljavaju u svrhu jače kontrole ovčica, naplate karbonskog otiska i naravno depopulacije do zlatne milijarde i manje!
U pravednom gnjevu desnica se snabdjela novim tenisicama. Sneakers for Irish.
Ovako je kod nas bilo 2014.,kad je Nermin plakao na ftv🇧🇦✊🏻✊🏻
cionisti na djelu kad im neko neduzi pare onda ovako nered čine
Ispravan odgovor Iraca na kalergi plan prema kojem bijelu populaciju treba dijelom uništit a dijelom pomiješat sa afrikancima i azijatima al su zakasnili i previše su mlitavi, meki, neprobuđeni! Leftardska priča da ovo rade desničari je tačna kao i sigurne i efektne, kao i klimatske promjene, podla i pogana agenda jezuitsko cionističkih zlotvora!
Ti nećeš vjerovati u klimatske promjene ni kad ti more prodre u dnevnu sobu.
Nasilje nikad nije ipsravan odgovor osim ako te neko direktno napada i tvoje. Ovaj covjek je uhapsen i bit ce po pravdi, koja je izglasana u toj zemlji, procesuiran. Znam da ponekad ne lici ta pravda dovoljno ali zakon drzave je zakon drzave. Ti sto vjerujes u nekakve zavjere a ne u ono sto naucnici dokazuju si veoma ogranicen. Jedina konstanta u svijetu je promjena, bolje da je svi pozitivno provedemo nego da se drzimo nekih ideja i tradicija koje se bile i prosle. Sretno.
Baš ono jako čudno što je Irska pružala najveću podršku Palestini i vidi čuda baš kod njih napad, ne nije ovo režirao Mosad ma kakvi ne bi oni
Bog nam dao ovako ljepu zemlju koja ima sve sto je potrebno za zivot. I onda se okote bolesni umovi koji se pisaju na sve ovo...
@StanovnikZemlje Koji bog, pobogu 21 vijek je uveliko.
18 ratova u svijetu trenutno a 21 vijek😎
Sta ovo Irska ne provodi cionističku politiku i odmah neredi
Jucer mi se guma probi,da nisu cionisti a mersad osto duze u kavani zapit,pa zena krivi cioniste . Izgleda i u malo se mijesaju vec,najebali smo