"Vi niste nevidljivi"
0
Kako se zaštiti od klevete u BiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zastitiTI ...... FALI VAM JOS JEDNO \"TI\"
i jos bih dodao: SIJE RAFIDIJE, PRESTANITE VISE GENOCIDIRATI SIRIJSKE SUNITE, nalet vas bilo !!!! eto, neka me sad tuzi Iranski \'kulturni\' centar ...
ma jel nam se to drug Lagumdzija uvrijedio sto ga Raja provaljuje po forumima i kometarima zbog neuspjelog pokusaja izbacivanja SDA iz vlasti ?! e moj druze Zlatko, NE BERE SE RAZANJ DOK JE ZEC U SUMI !
Vrlo jednostavno: Sarajevo-x i svaki ostali portal duzan je da snima (pravi log) IP adrese svih komentatora. Na nalog tuzilastva, duzno je ispostaviti podatke o IP adresi trazenog komentara, kao i datumu i vremenu pisanja komentara. Nakon toga tuzilastvo kontaktira internet provajdera (a oni su pogotovo duzni snimati ne samo logove nego i dijelove saobracaja) i autor komentara je vrlo brzo na sudu.
dabogda cijela bivsa jugoslavija postala muslimanska