Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mogu samo reci "HAHAHHAHAHA" :D
hahahahah htio sam da izdvojim neku od ovih stavki ali sve su dobre nemogu da se odlucim,svaka cast na ideji.
EVO KAKO STE RADILI VI UBICE;JEBO VAS NACOIONALIZAM!
U Sarajevu je posao, a u Istočnom Sarajevu je zadovoljstvo. - Nemoj da imaš grižu savjesti zbog ovih pravila, jer iste koriste i poslanici Bošnjaci i Hrvati. Ali pazite samo na jednu stvar Bebeteroristi vrijebaju iz svakog kutka vaše moralne i ne iskvarene svijesti.
Pravo duhovita zajebancija :) ali ovaj dio je tačno pogodio kako oni razmišljaju: "*ebeš univerzalna ljudska prava ona su za ljude, ali ne i za Srbe, Hrvate i Bošnjake." Bez trunke ironije, tačno ovako o nama misle oni koji od naših novaca masne plate primaju.
Klix uposlite ovog Puhala orginalan je.haha
kako je ovo izvor klix.ba ? jel Puhalo vas uposlenik ?
nemam sta ni oduzet ni dodati sve je tako bravo
dobro je ovo.za fejsbuka.
hahahahaha prejako
najnovija vjest Dodik proglasio Srđan Puhalo drzavni neprijatelj broj jedan
Hahahaha, svaka cast, otkad sam se nisam ovako slatko nasmijao: SRDJANA za dozivotnog predsjednika BiH, evo ja cu prvi glasati. Ali pazi samo moj hababe, na ovoj strani mnogi razumiju tvoju ironiju i satirikua samo u Banja Luci ako slucajno raja bude citala ovo imas najmanje 100 budala sto bi te za ovo ubili za sek jer bi te smatrali veleizdajnikom srpskog naroda. I na kraju samo, to sto je sendvic sa svinjetinom nije nikakva garancija da je neki SDA:ovac ne ukrade ako je nanjusi :)
- Ako mi ne kontrolišemo neku nevladinu organizaciju sigurno je kontroliše SDP BiH.-ISTINA
prvo za ovoga jedinog destruktivca maco.hrvat kojo spada van onih 2,7%gradjana koji ovo razumiju,znaci marco.hrvat-jedi govna i ne javljaj se.Tebi Srdjane svaka cast i dobro si sve jednu tacku obradio,valjda ce im doprijeti do mozga ako ga uopste imaju jer stice se dojam da BiH politacarima glava sluzi iskljucivo za frizuru.
Srdjane svaka ti dala u Banjaluci .....
Uz obavezno olesavanje kobasicama u menzi. ;)
heheh svaka čast, dobro osmišljeno