Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo treba bjezati odavde, svi se nesta nadaju bice bolje. Meni je proslo vec 20 godina u nadanju a nikada nije bili gore od rata. Lijepo pakujte se ljudi, jedan je zivot nemojte da vam prodje u nadanju nego zivite.
@babuka100 ovakve kukavice ko ti nam ni ne trebaju braniti zemlju, sretno u liberalnoj evropi
pakuj se ti u tri lipe materine papak jedan trolovski ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odgovor je jednostavan - Posavska županija sa 36,000 Hrvata daje jednog Hrvata u Dom naroda (Iliju Ilića), isto kao i Bosansko-podrinjski kanton sa 24 Hrvata (Edima Fejzića). To je ta Goraždanska priča...
@kessler Vidiš postoje Hercegovačko Neretvanjska Županija, to što ti to zoveš kantonom tvoja stvar.
Jel izdao CIK neko zvanicno objasnjenje o nacinu kako je doslo do takvih delegiranja za dom naroda? Moraju imati pravni osnov pretpostavljam? Inace bi ovo bio klasicni izborni injzinjering i usput krsenje svih konvencija?
CIK-u je svejedno, kad bi se majmun mogao nacionalno opredijeliti, oni bi dozvolili da taj majmun bude delegat u Domu naroda. Zakljucak: deveramo sa kategorijama iz 19 vijeka, frustrirajuce je i bolno zivjeti u retrogardnom sistemu kakav je ovan nas u BiH. Mozda mi necemo docekati, ali ce buduce generacije pomesti sve neprirodne i nametnute zakone koje su nam nacionalisticke guzonje uvalile da se gusimo u njima.
Odgovor je jednostavan, DVOJICA su potrebni ĆOVIĆU I DODIKU za Razvaljivanje i pljačku države.
Treba prebiti clanove cika,stranacki otpad i ljudski talog
Pa i u CIKU su 5 članova UZP-a i Genocidaša koji nastavljaju započeto zato samo glupi Bosanci su razjedinjeni
ne sprovodi se volja naroda nego volja cika.znaci bice kako cik kaze to jest kako dodo i dragan kaze
CIK je i UZP i Ravnogorski četnički pokret zajedno.
Stvarno apsurd!!! Trebalo je 3 Hrvata, 2 Bošnjaka i 1 Srbin...a nema ni ostalih...Ova izborna komisija je katastrofa, prvo zbog popisa a sad i ovo! Maknite te ljude iz CIK-a i postavite normalne, školovane, stranački nezavisne ljude, jer ovo je stvarno prevršilo sve mjere!!!
Kad može Edem Fejzić iz BPK da bude kao Hrvat može i ovo
@Sigismund-Tomasevic i ja mogu biti hrvat ako hocu
@AhmetVukcicKosaca svi CE biti rvati na kraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjaci nemaju lidera koji ce stati u zastitu Hercegovackih Bosnjaka koji su tamo gradjani treceg reda. Od sveg srca zelim Hrvatima jednakopravnost koju stalno spominju i to istu onakvu kakvu oni pruzaju Bosnjacima u Stocu, Čapljini, Ljubuskom, Livnu, Duvnu, Prozoru, Kiseljaku, Busovaci; Orasju i svim ostalim mjestima gdje su oni u vecini i gdje sprovode Eurpejske vrjednote.
@Dr.mr. ne seri,bar u slucaju Livna i Duvna.Ja sam iz tih krajeva i tko god ti kaze da su Bosnjaci diskriminirani,ja bih poželio takvu diskriminaciju Hrvatu u Sarajevu.Istina je da smo svi diskriminirani kao ljudi od ove politicke bagre i da se svi patimu,bar u ova dva grada.A tu pricu tko prosipa,bar sto se ta dva grada tice,je podao i zao!
Pa iste takve vrijednosti vi sprovodite nad Hrvatima u Bosni od prvog dana 🤷🏻‍♂️ Vidili od Bošnja kako se tlači pa vam vraćaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo Mirsad Hadžikadić. Ovi jašu, ne silaze. A ove stranke će izmijenjati sve prefixe ispred slogana SDA (A, P NiP, SDP). Centrali nikad nije ni bilo stalo do Mostara, Tuzle, Zenice, a kamoli Bihaća.
Kako kazu balije samo sabur
jebeno brate nestade guzovače, jamilo se pod guzicu turilo se ali i potrošilo se, a izmaklo se raja otkazala poslušnost, a budućnost nikaka hapane nestalo, sam se uništavalo novo se nije stvorilo radit se nije naučilo, a ko će i za koga, sve je propalo, jebeno brate
Pravo glasa bi trebali imati samo funkcionalno pismeni ljudi..sve ostalo je kiki...
Duboka država lagano provodi plan dobrice koji je napravio sa alijom.Sda je potomak mladi muslimana a mladi muslimani su projekat velikosrpske ideologije.Djaba se ginulo sve ide pi planu kako su zacrtali a to je muslimani u tri grada palestina.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club