Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesionalno odrađeno, ko guzicom.
Kakav Photoshop, Paint u najboljem slučaju :D
oni jedino i mogu pobjediti pomocu fotosopa :)))))
tipiicno srpski
"...Mile Zlojutro, načelnik Dubice..." HHAHAHAHAHAHAHHAHA
Po jutru se dan poznaje, jel!
A što se tiče ovih fašista iz genocidnog tumora zvanog Raspad Sistema, svaki dan sve više dokazuju koliko su primitivni.
Kliksovi seljaci ne znaju da li da pišu kako se izgovara ili da izgovaraju kako se piše ili da pišu kako se piše ili da izgovaraju kako se izgovara... helem, pravilno je PHOTOSHOP, ili u drugoj varijanti FOTOŠOP.
Počeli praksu Sjeverne Koreje
Ovo samo dokazuje u kakvom cirkusu mi živimo i ko nas "vodi" i predstavlja!
Sad je vidis, sad je nevidis, nesta zena iz kadra.
mij smo ovoj radili u najnovijem programu "čvarakshop 2014",vi balije ovo nemrete ni u snu ni na javi,ovo moremo samo mi u nasoj otadzbini kraljevini srbskoj
kakva prepredenost
Joj majko mila, kakve sve seljačine žive u ovoj državi. Zato i nema napretka niti će ga biti, kada je većina ovakvog stanovništva. Najgori su ovi iz SDS, SDA, HDZ mada i ostale ne treba potcijenjivati. Pozdrav za sve uz poruku: Dođe čovijek vedra čela i napravi čaršiju od sela
Jesu strucno odradili nema šta