Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka,tako i treba.ovo je i njihova domovina !
Napisali bi oni "naši" malo sutra da im je Srbija bolje plasirana u grupi zato sad gledaju kojoj bi drugoj repki bili navijači, ali bila je fina zamisao ujedinjenja u bilo kom smislu.......
Ma nisu namjerno, i KLIX napiše "Naš Mario Mandžukić" i slično. Oni su stoka nepismena i to je to. Isto kao i RTRS i BHT.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Napisali, ne napisali, mi smo njihovi, a oni su naši. Možemo se batgrat i pljuvat jedni druge koliko hoćemo.
samo to uhljupi nikako da shvate
Izvini ideologijo, ne mogu se nikako sa tom tvojom ideologijom složiti oni su oni, nisu naši, mi smo mi i nismo njihovi, jer ono što su upravo oni radili pod "tuđom" zastavom, koju i dan danas uzdižu, ja im lično NIKAD halaliti neću. I takve monstrume svojima ne mogu smatrati, jer upravo su to ti koji su moje nemilosrdno ubijali...nikad moji biti neće, a nedam ni svoje njima. Lijep pozdrav i neopisivo mi je drago što smo pobjedili :D
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ama nisu oni odlucili da nisu nasi. Na to ih je podsjetio Ronhil-efendija, uz napomenu da ih ON placa i da ima da se povinuju njegovom stavu, ili ..........Jadno i cemerno.
posteno je samo ovo - ako su igraci reprezentacije vecinom ili svi muslimani to je muslimanska reprezentacija i tacka . sve drugo je lupetanje. a, ko zeli i voli da navija za takvu ekipu bujrum , ja sam taj a nisam nikakav musliman i svedno mi je sto igraci jesu. takav je trenutni sticaj okolnosti a kada se to promjeni reprezentacija ce biti jos bolja
ovaj komentar je za andreja ma mu mu ja yebem , a drugo njihove vjera ih uči kako da kolju nedužne civile , i svakakve druge grozote koje su činili ,još se i dan danas pronalaze masovne GROBNICE koje su nastale od njihove vjere ,sve im spalim ,a što se tiče smrtske ona je privremena jer nema više jna koja če stati sa svim oružjem na njihovu stranu ,sada bih volio da se vidimo na frontu,mamicu bi im jebao svima odredom.HVALA NA POZORNOSTI.
Cim smo otjerali srbe iz reprezentacije pobjedjujemo !!!
Samo kod nas je seznacija nesto sto bi trebalo da bude svakodnevna normalna pojava!
nabijem ja na *** to ujedinjenje
MILORADE JE B EM TI OD A DO Ž
mogu glumiti da je ne vole, al svima nam je Bosna u srcu
Kako je sve osmisljeno mila majko. Kako mi se gade ovi sefovi. D.K. Vas nacionalizam nije moj patriotizam. BiH Brazil. Pricace se dugo o ovoj reprezentaciji. ja mi vi i oni ce proci a BIH ce ostat.
Kasno Doduk cenzurisao... hoce jezik pravo.. Na dnevniku RTRS-a najavljuju utakmicu i kazu "Susicev tim igra protiv slovacke..." ne mogu da prevale preko jezika i kazu drzavna reprezentacije..
Nije njima lahko,jedno misliš i osjecas,a drugo moraš nekome dokazivati suprotno,stvarno glup narod
a sad smo im naši
Genocidasi !
E za sta ste se vi zakacili jade jadne muslimanske.Za jedan klasicni novinarski lapsus
Upravo ti sto su sirili fotografiju drustvenim mrezama su doprinjeli da se izbrise to 'nasi'. Zasto praviti veliku stvar od toga, i dovoditi tog novinara u nezgodnu situaciju. To treba biti normalna stvar, al ocito nije cim su papci krenuli da dijele na FB.