Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodju mali zeleni i odnesu
stavili dokumente na pod kad su krečili nije bilo novina
bake, bake je najzeleniji 😂
Kakva je ovo banda,pa to je strasno!Da bog'do vam MMF nedao transu,nebi vas sacuvala ni blindirana vrata na haram viletinama i stanovima!
Koliko je samo dokumenata 'kofol izgorilo' u Februaru prošle godine.?!
znaci nestaju samo oni dokumenti koji se ticu ovih guzonja a kako to ne moze nestati neka tuzba protiv nekog obicnog covjeka??
Oni mogu marisat kako hoće!Svi političari su jedinstveni kad su lopovluk i korupcija u pitanju,pa iako postoje dokazi oni ih maknu u sprezi sa sudstvom i tužilaštvom.Da nije ovo istina,davno bih se usvojio zakon o suzbijanju korucije i mita u BiH,što od nas traži EU.Ako bih političari usvojili taj zakon,e onda ne bih se mogli bogatiti pljačkajući ovaj narod i uzimati mito u raznim prilikama koje im se ukažu.
Ovako će biti - i gore, zasigurno - sve dok se ne uvede odgovornost za sopstveni rad i ne proradi mehanizam da se ta odgovornost i sprovede u djelo. Sve što su politike do sada uradile je da naprave sistem da nema odgovornosti, a i kada se desi da je ima, sve pada u vodu zbog policije, tužitelja, sudova I, po potrebi, medija.
Ko nam vodi sipu (cetnici)nije ni cudo ..oni su urodjeni kleptomani
Koliko su kukali kako nam izgori arhiva tokom demonstracija, a u sustini ona tinja svaki dan - pali je i krade korumpirana vlast.
Sir Oliver posjetio predsjedništvo :)
Ma ovo je sve dobro. Nestajali su nama i ljudi ..... i nestaju i dan danas.
Šta je čudno u situaciji da nestaju stvari sa mjesta koja obilaze kriminalci? Bilo bi čudno da je drugačije.
stvarno sam bio uvjeren da me nemože ništa iznenaditi u ovoj državi, velahavle.
@bardak Jedi g..na i ti i tvoji minusi.
Glup ste vi narod. Kukaj te kao da vam je neko drugi kriv. Svi ste krivi, svi nosite odgovornost, vaša će dijece plaćati za sve vaše greške i neodgovornost. Ništa bolje od trenutne strane nemozes očekivati kada nikoga neinteresuje vaša i vaše dijece budućnost.
Kad Mafija vodi drzavu 20.godina...Ni drzave, ni naroda normalnog....
uz čitanje članka poslušati the x-files theme song
HAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA KOMEDIJI NIKAD KRAJA, mozda da prijavite drzavu na Comedy Central :) ili Veliki Brat :)
sve za raju
Portir izgubio ključ od kase . . . ! ! !