Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ivo legendo, tako to treba, sa gospodom gospodski, sa djilkosima.......
Zlajoglu nije ni do gležnjeva ovom velikom gospodinu..Gulugumdžija još si mali..rasti smrdo..nedorastao si..nedovršeni smrdo !
Cuclajte mi mošnje. Pozdrav mami zelenog zuba. Vrlo je uska, moja iskrena preporuka svima.
Da, licemjerju nema granica... U Hrvatskoj se, onako etnički očišćenoj, primjenjuje pravilo jedan čovjek-jedan glas, kao i u Srbiji. Samo bi u BiH 50% stanovništva trebalo da ima 1/3 vlasti (ili možda i manje?)... Je li to pošteno?
Ivo Josipovic je naobicniji politicki diletant... ne bih ja rekao da uziva preveliku podrsku ni svog stranackog predsjednika Zorana Milanovica, a kamoli da ga previse postuje bilo ko od pravih BiH patriota. Bolje bi mu bilo da se on uhvati trube i komponovanja. I hvala Bogu da je konacno kod nas na vlast dosao neko ko ima m.u.d.a da odgovori ovim cetnicko-ustaskim nasrtajima na BiH. Crknite svi mrzitelji Bosne i Hercegovine.
Bravo gospodine predsjedniče.
Ovi iz SDP komuniciraju riječnikom ulice, u diplomaciji ne može se komunicirati kao u kafani ili ulici može li itko podučiti ove iz SDP da se tako ne može komunicirati bez obzira što to vole ljudi na ulici i kafani , budite malo mudriji i kulturniji
Ni slova S od Socijal Demokratije nema, ovo ce nas politika s Lagumdzijom samo unazadit, stari kebac se zamislja da je Tito kukala mu majka mi moramo se boriti ZA BOSNU I HERCEGOVINU, e ne samo Federaciju kako to Lagumdzija prica
sve je jasno oko čega se svađate
Provjeri informaciju da je dr Zvonko Ju_rishić, iako niti je bio pozvan niti je išao na komemoraciju žrtvama ustaškog režima u Jas_enovac, pozvao i dogovorio da će dr Zlat.ko Lag_umđija ili u slućaju sprijećenosti njegova osobna delegacija sa Svetom Pud.arićem na čelu ; Lidija Kor.ać, Živ.ko Bud.imir, Am.or Maš.ović i Je.rko Li.janović ići u Bleib.urg pokloniti se nevinim hrvatskim i muslimanskim žrtvama i ispričati se javno za sve parth.izanske zloćine. Uistinu to mogu samo prave DEMOKRATE koje žele istinski mir i poštuju svakog čovjeka. Lagu.mđija je pružio ruku pomirenja HSP u i izvukao ih iz fašistićkog gliba đe su godinama tavorili i na principu pomirenja sa svima želi BOLJITAK Bosni i njenim narodima. Neka Ivo JOSIpović uči!
Ivi lakse pricati sa Tihicem i kompanijom. Ovi iz SDP nezgodni igraci. Ne daju na drzavu BiH sekunde.
Auuuu kakav direktan nokaut. Zlatko pokri se ušima i muči. Dobro ti predsjednik i kaže. Počisti smeće u svom dvorištu pa gledaj u tudje. Gdje ti je bila ravnopravnost kad si na silu formirao kvazi vlast u Federaciji. Još si ti sitan igrač moj Zlatko
Zlaja ima podrsku USA I EU, nije duzan da se sastaje sa primitivcima poput Ive ! Eno ti Ivo dodika pa se sastaj sa njim tamo gdje ste etnicki cistili! Ivooooo Dubrovnik ode Dalmacija ode Slavonija ide Istra ide a Lika se vraca a ti Ivo djeces. Ivo, nas\"se ovdje pita, ostalo je sve demagogija!
Po tvome je trebalo cekati i moliti HDZ da se smiluje. E nece moci Josipovicu i bolje bi bilo da se drzis svoje zemlje, jer se ni mi nemijesamo u Slavoniju, niti Baranju... A kad toliko brines o hrvatima, uzmi ove iz skutorije pa ih sve naseli po Zagrebu.
Opa Zlatko. Direktna pljuska od gosp. Josipovića. A i krajnje je vrijeme da te neko nauči lijepom ponašanju. Mnogo si se umislio. Sad će i Tadić da ti očita lekciju. hahaha
hahahahaha dobar si andzelko al ipak bem te u stau pa vici vau vau
Hrvatska je u posebno osjetljivom položaju jer graniči sa Bosnom u kojoj živi puno muslimana. Nadam se da situacija u Libiji neće utjecati na rdikalizaciju bosanskih muslimana.