Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora nazadovati kada od nje uzimaju pare oni koji vladaju a ne priznaju je kao državu.
E moj Jelko, tvoj LDS je u Sloveniji propao kao stranka, a na sljedećim izborima za EU prlament te neće biti nigdje. Prilika je da kažeš pošteno, iskreno, jasno i glasno. Zbog jednog dijela BiH ili bolje rečeno zbog Srba i njihove politike nepriznavanja BiH kao države, kao i zbog nesposobnih bošnjačkih političara, da se takvoj politici suprostave, BiH nazdauje. Isti si 'ko ovaj tvoj Janez Inziko. Svima vama i nama, kao i EU je to jasno a vi prdite okolo i to direktno iz debelg crijeva na usta. Reci bolan to ako imaš "jajca"....kako vi Slovenci volite reći.
Ne može pasivno opisivanje stanja amnestirati EU ni MZ odgovornosti ovakvom stanju. Nakon lorda Ešdauna, pasivnošću i propuštanjem onog što su bili DUŽNI da učine, prepustili su redizajniranim "ratnim politikama" dalju sudbinu zemlje i građana. BiH je bila potrebna pomoć ne da neko "zavodi red" već da se ustroji pravna država i podigne ekonomija. Priče da su građani odgovorni koga dovode na vlast su obična glupost i "pranje ruku". Demokratija se gradi a ne donosi dekretom.
"Gdje je tu budućnost? Promjene su neophodne i nadam se da će one doći u 2014. godini, i to prije izbora u oktobru. Nezaobilazni faktor u tome će biti angažman međunarodne zajednice, a naročito Berlina i Vašingtona. BiH treba novi ustav, ali i mnoge nove političare, jer je to jedini put naprijed", zaključio je Kacin. Das iste der Punkt!
Ko je kriv? Ko je pokrenuo retrogradne procese? Građani sigurno nisu! Bolest se ne opisuje nego se liječi UZROK? šta se tu ima pametovati. Nema kolektivne krivnje građana koji najviše ispaštaju nego se tačno imenuje uzrok!
kad se vidi ko je dosao na vlast 2006 onda je jasno da je za zastoj kriv krmak iz laktasa
jelko imal sta novo ovo svi znamo u bih
Trebali su nam Čaušeskog vamo prebacit, bilo bi sigurno bolje nego s ovim mamlazima.
Ofufali nam štednju... ofufali certifikate ... ofufali fondove .... pa kako ćemo napredovati ???
Kacine kakve 2006, sto se tice naroda i narodnosti jos se mi nismo pomakli sa 1992/93god, a sto se tice politickog vodstva e ti ce da nas unazade jos i do 17 vijeka.
Mi smo navikli samo na gore, tako da nama ne smeta ovakvo stanje...
Promjene, promjene, promjene... svi nam govore ovo... Hajmo ljudi napokon nešto i uraditi, pa gori smo od crnogoraca :D