Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Jusko, budi uvjeren da je tvoj rad prepoznati i lično ne poznajem nikoga (a poznajem veliki broj ljudi), koji te ne cijeni i uzima, kao primjer kako treba da se prema poslu odnosi jedan ministar. Ne obraćaj pažnju na ove hejtere, u BiH će ti papci oprostiti sve, ali neće uspjeh. Budi uvjeren da imaš punu podršku od nas, predstavnika radničke klase.
danas nam je divan dan.....divan daaaan...divan daaaan
Uspjeh sto nije znao ni izgovorit glupi unaprijed napisani govor? Okej....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad jusko krene cucnjeve radit pred turcima. Kaze tako su mene na vakultetu ucili
Cuo sam da ce naprave samo preko visegrada,a poslije ce reci da za drugi pravac nema para.
ZNAL' ZUSKO PJEVATI INACE, DJABA MU
Faca mafijasa, kriminalca, nekog koga treba izbjegavati u sirokom luku, a on je nama ministar
Isto kao kad bi neki kick-bokser vršio dužnost državnog ministra saobraćaja. Strašno.
uvijek je bitno imat ublehu i suplju u rukavu. prvo koridor Vc pa vranduk pa most svilaj pa digitalizaciju pa sad autoput, pa brzu cestu, a sutra putic ... pa svasta nesto i na kraju nista ....
Ministar prometa i komunikacija bi trebao prvo da zavrsi pocet posao oko 4G mreze i digitalizacije oko koje 4 godine mrmlja. Zeljeznice nam u rasulu, jos uvijek nemamo kontrole nad zracnim prostorom, a km autoceste Vc nije izgradjen. I onda se ovaj DIFovac fokusira na autoput SA-BG koji je preko noci postala brza cesta, a sad i 2 brze ceste posto se nisu mogli dogovoriti. De ti nama magistralu do Bihaca napravi da lakse bjezimo za Njemacku.
tooo Juskeee zadaj ga
Objavimo RAT svim političarima!!!
A šta je sa autocestom koridor 5c
polako,polako,sve po redu.ne može sve odjednom
kamo srece da umjesto sto bi se ti novci trosili na beton i neku cestu, utrose u otvaranje proizvodnih postrojenja i proizvodnju .... a ceste ce se graditi ... bitnije je zaposliti ljude kao sto truci rade po srbiji .... ali ne mozes to otvoriti radno mjesto kada se sve nadiglo da ide vani ... jedino da se u njemackoj zarati pa da pobjegnu i iz nje nazad ...
povezivanje bilokakvom cestom sa državama u okruženju je pozitivno, ali kada se sredi uvezanost i kvalitet cesta unutar zemlje. Ovo pokazuje da je bitno samo Sarajevo, ostali su prodani kao i svaki put do sada. P. S. kako će te na more ?
Tutaş
Počelo je sa autoputem,nastavlja se brzom cestom,a završiće naplaćivanjem ove sadašnje titine ceste