Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće kako je All.ah odredio ! Đabe se raspravljate, jer bez Njegove snage i moći nije ništa moguće !
Dabogda ti sunce grijalo u kući do kraja zivota i to intezitetom ko junu i julu ove godine.
koliko sam se puta istopio u junu i julu , ma svidjelo mi se pravo ! jedva čekam august , da bog da bio najtopliji ikad ! poslije svega ovoga nikad više neću biti snješko, od mene je samo ime ostalo.
@pripremite se sta to ti koga pripremas...nije ovo djamija ni za kakve pripreme sikter u djamiju pa se pripremaj!!!!!!!!
Ma dobri moj narode pustite vi ovo. Pa da vi samo vidite gdje oni to mjere. Rade gore na bjelavama gdje je nadmorska visina u p.m. iznad gradske tako da su uvijek po pitanju temperatura informacije nemjerodavne, a o kišama i ostalim pogodama i nepogodama da ne govorim. Najveći domet im je da pogode kakvo će vrijeme biti sutra, a ovo za više dana....... ne budite djeca. Ne kažem ja, može naići dan-dva da zahladi, ali bit će lijepog vremena sve do novembra.
pripremite se za Ramazan, pocinje u petak, jedite laganu hranu i polahko
sta kukate koju kitu ovo je super sjetite se lopatanja zimus sta bi sad da padne ko bi ga cistio na 35-40 stepeni xD
hahhahahhaha cuj Majstorovic.... pa on ne moze pogoditi ni prognozu za \" u toku dana\"
KIŠA JE POTREBNA HITNO,samo Bog nas može spasiti od totalne katastrofe, neka nam je Bog na pomoći,ovo ako potraje u jesen očekujte cijene vrtoglavo gore,nema sve je suho ko barut,voće je već sada skupo a sve odpade
kakva vam je ovo slika fuj!!!
ovaj djaba prima platu...pored ove globalizacije, informatizacije svijeta, internetizacije i korporacije... ne trebaju nam sitni Majstorovici u drzavama, niti nama niti hrvatskoj ni sloveniji itd... imamo stranice poput ACCUWEATHER koje nam mjesec dana unaprijed sve kažu I POGODE!!! ova sredstva koja trosite na majstorovice i vojsku pored njih bolje da ulozite u sta pametno!!!!!!!!!
a jesam izabro kad cu maline pocet uzgajat u pm. na dva duluma tek nesto vise od tone :(
sad ce tek nakon ovog zahladjenja(od danas) prave vrucine
pusti vodu kad zavrsis
pa svake godine isto kazete :S :S
vidi zenickih sabana sto se brckaju ahahahahahaha