Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLAVUJ ISTRAJ DO KRAJA!
A vi huskaci sa ovog bijednog portala maknite ovaj clanak, ne kontam kako vas nije stid ovo postavljati. Pa vi novinari ste najvece zlo 21-og stoljeca. Mamlazi depresivni nikad dobra od vas, samo o losem pisete i provocirate. Fuj.
Pa ma.jm.une laz.ljivi privodjeni su samo oni koji su bili naoruzani do zuba, a to sto si morao kopati pa sta si mislio da ces dobiti vodeni krevet. A ko je to dirao brata ti Mi.rka i Ro.su koji u Doljani.ma kod Pazar.ica zive i sad a zivjeli su i uz r.at. Da napomenem da ti je imanje kojeg za kojim tugujes i sad gdje je i bilo, i kuca ista kakvu si i osttavio a i braco i Rosa jos uvijek zive sa bal.ijama maj.mune jedan cet.nicki.
Slavuj, jedeš vnago bezveze.