Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
kraljevina uredu mogo bi ovdje i kralj fahd doci kao zakon
@ana_liza pa bog ti dao pamet , znaci ako se obraca komsicu (sdp-eu) misli se na platformu a ne na hdz,imas primjer federacije a srbi ce i tako leci
\"Onima koji nisu za dogovor i ne žele dogovor i rješavanje problema, treba dati određeni rok nakon kojeg, ukoliko ne budu spremni za dogovor, treba nastaviti bez njih, a oni svoju novu šansu trebaju tražiti na nekim idućim izborima u BiH\", kategorički je istakla državna sekretarka SAD-a. ......... e pa sad koji su \"oni\", a koji vec \"oni (drugi)\", naravno da ce svako tumaciti kako mu odgovara... dok Klintonova nije rekla ama bas nista novog i znacajnog, odnosno od onog vec poznatog... \"kako se dogovorite\", samo na malo drugaciji nacin... ;)
Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! -Predsjedniče, živ bio kad ćeš pohapsiti one \"SUPER-HRVATE\" kriminalce po Hercegovini ? Oni namjerno drže onako stanje da mogu neograničeno krasti (u saradnji sa Hrvatima HDZ) . Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Clinton Komšiću: Treba nastaviti bez onih koji nisu za dogovor ! Mi smo \"Za BIH spremni\" .
Hrvatima samo ostaje cekati odcjepljenje RS i ici svojim putem. Pri tome trebaju paziti da opet ne naprave neki \" Put spasa\" pa da ih posije ti koje su spasili napadnu s ledja.
svako na ovoj drzavi ostri pero
Republika ZAKON!!!!!!!! www.parlament.ba
Ne znamo jos sta se promjenilo dolaskom kukuriku koalicije....ali znamo zasigurno sta ce se promjeniti ulaskom HR u EU !!!! Uostalom s Tudjmanom niste uspjeli legalizovati svoju na ratnim zlocinima i etnickom nastalu kvazitvorevinu zvanu herceg bosna pa ne kontam kako to zamisljas da cete sada uspjeti u tome !
Republika zakon! www.parlament.ba
PI-Z-DI KLERO-FA-SI-STO----PI-Z-DI......GUBITNICI IMAJU PRAVO DA PI-Z-DE !
Sto mislite da je se promjenilo u RH politici spram zbivanja u BiH dolaskom Kukuriku koalicije na vlast u RH a posebno u kabinetu predsjednika O.S.M.T.H. Pozega Pogledajte naseg predsjednika ZA DOM I KRISTA PROTIV ISLAMISTA
treba tebi ćeru što prije jbt
Šta sada kaže Dragan Čović na poraz HDZ-a u Hrvatskoj? Bošnjaci i majorizacija krivi. Ma cijeli svijet a i Amerika su vas skužili. Amerika dala podršku Komšiću, jasno je ko je kriv za opstrukcije, to su Dodik i dva HDZ-a. Ali baš se sada vidi da su prave građanske snage Bosne i Hercegovine u pravoj poziciji i da čine ispravne stvari jer čim Amerika a i Vijeće Evrope krivi Dodika i dva HDZ-a za neuspostavljanje vlasti i da su oni ti negativci. Eh sad nema više miliona eura od Telecoma potrošilo se na ranija lobiranja, kad vam je Lajčak štitio leđa. Sve polako pada u vodu. Pobjeđuju multietničke snage u Bosni i Hercegovini a princip prebrojavanja krvnih zrnaca, nacionalizma i secesionizma je opet poražen.