Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kineski siguro nece, ali tip Berlinskog zida tim prije sto nije spomenut kao primjer... Granice u glavama opasnije su od onih u rijecima.
nece zgledat ko kineski zid al da ce unutar nje oni koji danas imaju 20 prije 40-te .netrebaju ni pomisljat o boljem zivotu u to sam siguran..
i treba tako kao ovce u tor sa svih strana zid i nek se tu kote pa cemo ih prodavat njemackoj!
Bilo bi vrlo interesantno cuti razmisljanja jednog Grka , Portugalca , Spanca ...
Увијек има РС. Наш Миле је добар човјек, а како се шенгенски режим не односи на Србију, можете пробати фино да га замолите, па ако буде расположен можда и добијете нешто.
Granica bih i cro Nece bit Kineski Zid.... nego kanjon Kolorada.
ma pusti me ivo, slusam Amara J.
Bilo bi vrlo interesantno cuti razmisljanja jednog Grka , Portugalca , Spanca ... Susjedima u svakom slucaju zelim sve najbolje .
Hoće li biti Kineski zid ili neće će Brisel odlučiti a ne Josipovići Vijeće ministara
KO TEBE STO PITA , DEGENERIKU ??????
nema vise djabalesku pisanja u moru ! ! ! :)))))))))))
hoće li trebati pasoš, ili ne, ako skupimo koju markicu da odemo do Makarske?
bolje ti sinko upisi instrukcije iz engleskog jezika !
Uvedite vize za svoje pokvareno Dukat i Vindija mlijeko.
Haha, pa hrvatska ce da propadne ko grcka bukvalno kad udju u tu e-u. Bosanci su hrvatsku gradili i drzali ekonomski na nogama u svakome pogledu, gradjevinski, turisticki, humor koji bosanac ponese u hrvatsku se cjeni vise nego ista tamo. Od ovoga svega ce crna gora profitirati jer tamo ce u buduce da ide novac iz bosne a bogami i radna snaga, sve je duplo jeftunije tamo a i gradi se bogami. CRNA GORA HERRE WE COME!!!