Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hercegbosna zauvijek!
Evropo, kako TI ne volis Muslimane, tako ih ne vole ni Srbi. Dobro zakljucujes da je BIH nestabilna, ovako ili onako. Kad bude onako, tj. razlaz, bice stabilnija. Glupo ti je centralno pitanje, odgovor zna i ptica na grani. Htjeli ste referendum bez nas, dobili samostalnu BIH, mi postupili po svom interesu i to ti je to
Postoji samo jedno centralno pitanje: zasto se Srbi toliko zalazu za svoju \"srpsku\" autonomiju u BiH i da li bi se ista promijenilo da je dobiju onakvu kakvu oni zazeljkuju? Po mom misljenju ne bi, jer bi i tada BiH bila nefunkcionalna drzava. Zamislite Drzavu u drzavi. Nigdje veze. Ali ta ideoloska ubleha pali u RS-u vise nego mnoge ostale ideologije zadnjih godina. Svi ostali se koliko toliko zalazu za umjerenost, za razum i toleranciju, za mir i stabilnost itd. Ali u RS-u je \"srpska\" RS cilj nad ciljevima, bez obzira zasto i kako su je uopste dobili i napravili. Malo mi se cini da se uvijek Srbima mora popustiti da zavlada mir na nasim prostorima. Inace belaj.... A ostali kao nemaju druge opcije. Dokle vise ova morbidnost???
Svaka mu je na mjestu. Privatno ne volim ovakve tipove ali mu se ne moze odbiti da gadja u \"sridu\" i definira stvarni problem BiH sasvim tocno.
\"Josipović i Tadić su donijeli novi optimizam regiji...ali ja radim sve sto je u mojoj moci da taj optimizam pogazim nogama\"
Od koga je izgovoreno, nije ni čudo.Samo žalosno je što ništa nije slagao.