Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će se vratiti nakon 20 godina! pa jedna nova generacija se rodila i odrasla za to vrijeme! možda se vrate 2-3 starca da umru u rodnom mjestu!
ovo je pornografija bezkicmenjaka po nalogu stranaca i to je to. misevi lizu jedan drugog jer je gazda naredio.
Ovo je otvoreno priznavanje Republike Srpske kao drzave..Dolazak predsjednika jedne drzave mimo protokola Bosne i Hercegovine je javno deklarisanje NEPOSTOJNJA BiH kao drzave, a priznanje drzavnosti Republike Srpske... Ambasada BiH u Zagrebu bi u najmanju ruku trebala da posalje protestnu notu Hrvatskoj, ali kako stavri stoje ovo je samo prprema naroda na ono sto ce se desiti u skoroj buducnosti...
mi smo istjerani iz bosne i hercegovine a ne iz republike srpske, pa stim shodno samo prihvatamo povratak u bosnu i hercegovinu a ne u neku kvazi drzavu republiku srpsku....
Pa ko ce se vratit nakon ovoliko godina.GLUPOST al politika je politika...
Sjašite više sa ovim u.s.tašom na SA-xu prelazize u dosadu. Pa nije Obama već predsjednik iste gov.narske države ko što je i naša.
„Poruka ovog sastanka je da je, što se mene tiče, povratak svim Hrvatima ovdje zagarantiran\" ... a što se tebe također tiče je to da je povratak Bošnjacima zabranjen.
dodjite da vas dokrajcimo-porucili su Dodik i Josipovic