Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je došao neki bezveznjak iz teherana, svi bi svršavali od sreće, a ovako je došao predsjednik hrvatskog sabora i uz to katoličke države, pa udri i pljuj po njemu i hr..... ............možda da je udario temelje za kakvu džamiju, e onda bi dobio like, a ovako ćete vi bosniansi sa navaliti sa dislajkovima, samo polako, molim u red.....
dobro je konte uredu je svi narodi slavenski se tako ponašaju dzeki se jebe mater za jedan promašaj isto tako i mandzukicu u hrvatskoj i žigiću mitrovicu u srbiji, ne moras toliko pjeniti to je opstenaravna stvar, al isto ko sto i nije svaki slaven ili juzni slaven takav , U svakom zitu ima kukolja zapamti, mi smo u globalu nezahvalni nehl***vici kojima da je socijale cigara i kafe a da se ne zapne :))
...za.ebi ti to slavenostvo, što je bilo bilo je, ne ponovilo se..........a što se tiče nezahvalnosti, možda si malo u pravu, ali ipak ste tu vi bošnjaci prvaci svijeta...............izružili ste danas ovog leku kao zadnjeg psa, pa je čak i meni koji sam po svjetonazoru desničar bilo neugodno.......rastežete bandića zadnjih dana po novinama kao da je bio u najmanju ruku mladićev ađutanit, a taj je lik dao milione za bih i u zagrebu udomio desetke tićuća bosanca, od čega priličan broj i bošnjaka.............i tako svaki dan samo je pitanje tko je na redu od hrvata...........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti ces nam pomoci, jebi se bolan i ti i tvoji koji su te nama poslali
Svi "žele" pomoći a većina ne pomaže
Ako Hrvati nastave ovako, posebno onaj govnar Stier u Europskom parlamentu pricama o 3 entitetu fino treba pokrenuti akcija bojkota hrvatskih proizvoda. Pa nek onda prodaju proizvode Njemackoj, ako mogu.
jasta, hrvati ce bojkotirat hrvata, hahahaha, prosuo si se ko kanta g*vana....
Kakvi Hrvati sa 10 posto stanovnistva, u Sarajevu zivi vise ljudi nego sto ima Hrvata u BiH. Bosnjaka ima pola u BiH, plus eventualno Srbi. Osjetilo bi se to itekako, milijarde maraka. Ionako su kukali kad su ispali iz CEFTE, pa hajde da probamo da vidimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se narod promijeni,kad nestane Nacionalizma,onda ćemo biti država,a sve do tada,možemo samo Blejati
polako ali sigurno u saraystanu vlada sve veća depresija. za srbadiju se zauzima rusija, za hrvate(konačno) Eu, a bošnjama ostaje bratska turska koja i nije neki bitan faktor,jer i oni žele godinama postati dio eu. Bošnjacima je najveći neprijatelj laž i imaginarno stanje.
Evo kanala na hrvatskom jeziku.... BUUUUU... Imal ko da zvekne nacionalni interes? ahahahaha
Evo Trećeg BUUUUUUUUU... Evo Trećeg BUUUUU ahahaha evo ga...pazi evo ga s lijeva... izbjegni evo ga... evo aparthejda BUUUU
Nemojte nam brate pomagat,pusti nas neka se rahat patimo....jer tvoju ,,pomoć,,skupo ćemo platiti...finansijskim robstvom...znaš...
I sa Une i sa Drine brane te ...tine
Možda im malo fali struje po povlaštenim cijenama, koje u konačnici ne bi ni platili, jeeeel? Ili Europa i nije tržište za hrvatske proizvode, pa im je dobra i regija sad kad su pred bankrotom?
Biće Treći od Prvog veći, A manji sada, najveći tada.
Droga pojela mozak...
Ako si rešio zagonetku daj da vidimo odgovor...pusti te drogeraske fore
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude... Bosna i Hercegovina, naša domovina.
i Leko nije mogo odoliti da se nesusretne s Kurcom
u biti nikakve koristi od tebe