Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško nama kad nam Švabo kroji sudbinu. Poklopili su nam bankarski sektor, isisali sve što zna nešto raditi i sad se ko fol oni brinu za našu sudbinu. Mi smo za njih postali nešto poput inkubatora - rađamo i odgajamo djecu a onda nam ih oni odvedu.
U potpisu: KOS
E moj Juratoviću od kad je u Bundestag stigao onaj mlađahni jurišnik iz Bosne, ti si postao pomoćna tetka za Balkan.
ma neka si ti zgrožen, mi smo svi ovdje u BiH odavno zgroženi raznim stvarima!
Tesko je komentarisati tekst kada je prevod netacan: "Kao što smo odlučili prije nekoliko sedmica, umjesto pružanja podrške politički insceniranim demonstracijama protiv Schmidta koje su zloupotrijebili nacionalisti”, zaključio je Juratović. - Ja ovo ne razumijem.
A sta bi ti? Da mu zabodu (ubodu) nesto drugo???
Pozdrav.gos.Schmit zna sta radi ovo bi bilo sve politicare sadasnje da skloni sa vlasti i da zavrsi njihove igre sa bos.i herceg.i da novi krenu sa radom za drzavu i narod.samo se gubi vrijeme sa tim penzionerima i prevarantima i da se provjeri njihova imovina i dase to jednom rijesi zauvijek.NARODE NEMOJTE VISE DA VAS POLITICARI VARAJU MISLITE NA BUDUCNOST NA VASE SINOVE I UNUCAD.
pa kolko je balkanaca u tom bundestagu, nek njemci uvedu dom naroda, taman zive zamo turci, grci, bosanci, srbi
Samo ti zabijas nešto drugo.
Svaka čast Josipe,Sav tvoj rad,izjava,komentar,ide u prilog izgradnji BiH,kao evropske članice. Da mi u BiH imamo makar pet takvih,mudrih,pametnih i odmjerenim političara.
Adisu 100x hvala!!! Dijasporo izlazite na izbori i vi, jako je bitno.
Jadni Smit, ni do ohr-a sad ne smi doc na poso da ga ko jajetom ne pogodi
Prvo nam ti gospodine Juratovicu objasni zašto si gledao u bundestagu protiv rezolucije? Nisi ti nama prijatelj kakav se praviš
Ti si taj koji ga je htio podmitit znači?
Šta nije jasno?Zakon kaže da 6 mjeseci prije izbora nema donošenja izmjena.Što nije prije radio svoj posao.Što nije sankcionisao čovića i dodika.Ponašaju se kao vlasnici države.Neka on umjesto njih tumači dejtonski sporazum.On nema podršku svoje države.
Malo se informiraju šta je se sve radilo. https://hr.wikipedia.org/wiki/Barryjevi_amandmani
Ne pada iver daleko od klade. Padaju maske.
ne zgrožava te svakodnevni ustašluk u ndh,mrš u 3 pm
Bosna- njemački rasadnik i inkubator. Ostalo je lafina.