Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste zabrinuti u neku mater. Skidajte nam ove " 7 veličanstvenih" sa grbače. kako im dozvoljavate da rade šta rade, mislim da je najviše sa dozvolom baš Najmoćnije dame SRNj!
Ovaj Hrvat potvrdjuje onu nasu Bosansku-ko Svabo tra-la-la-, cijelu stranicu ispuni pricom,''kad zaviri-kad krompiri '',sve samo okruglo pa na cose, vidi se da je ''pravi Latin''.Ovakvima nista ne treba vjerovati i treba ih se dobro cuvati.
I ja sam zabrinut posljednjih 20 godina! Sta je rjesenje? Pusti pametovanja iz prikrajka gdje je tebi sve osiguranoi kazes da ste zabrinuti! Ma daj ne seri!
Molim vas nemojte brinuti o nama, svoj vi pos'o.
BiH ne brine ni o kome pa ni o svojim građanima.
jel ovo novi visoki pedstavnik
Iskreno rečeno dosta mi je tih "visokih"! Treba ih staviti adac i sami da se raskusuramo. Pa da vidimo ko iz prazne hoće da puca!