Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vi to smatrate kao pobjedu istine, zasto se vodi proces protiv GANICIJA u sarajevu. Sud u engleskoj nije razmatrao GANICIJEVA nedjela, nego samo zahtjev srbije za izrucenje. GANICI sa ovim nije oslobodjen od daljnjeg gonjenja, kad-tad doci ce na pravo mjesto.
a sta kaze Tihic na to mamu mu njegovu
@komisija Ne baljezgaj,o kakvim ti zlocinima govoris na BiH strani.Ti sam potvrdjujes pripadnost onoj \"nekoj\"drugoj zlocinackoj strani koja je bila protiv BiH i koja je koristila najzloglasnije metode za`unistenje Bosne i bosanaca.
obavjestenje,nas dragi majmuncic,vrh SDA je nestao sa lica mjesta,ako ga je kakva bolnica primila u alkoholiziranom stanju,neka ga otruju,ako ga ono ne otruju,otrovat ce ga narod na izborima,Ganica za predsjednika!
tihic je zalutao daleko.
Nadam se da ce pojavom novih modernih politicara u BiH, bosansko drustvo smoci snage da se suoci sa zlocinima koji su pocinjeni prema srpskom narodu. Tek kada svi zlocinci i na BiH strani budu odgovarali za pocinjene zlocine bice mira na ovim prostorima.
TIHIC TREBA ODGOVARATI ZA ZLOCINE POCINJENE NAD BOSANSKOHRVATSKIM STANOVNISTVOM PODRUCJA POSAVINE I SEMBERIJE , TIHICEVA STRUJA SDA, STOJI IZA LIKVIDACIJA` PRO BOSANSKI ORIJENTISANIH PATRIOTA TIH KRAJEVA U GODINI 91, 92, 93.
politika velikih usiju i malog mozga nema vise sta kome saopcavati.Vi ste svoje saopcili kada vam je sef rekao da se u Dobrovoljackoj desio zlocin
Pa neko se izgleda pravi lud ili vec jeste. Prije samo nekoliko dana je to za Tihica bio zlocin. Odkud sad takav preokret, djubrad se sjetila da ih to moze kostati izbora.
oooooooj kad SDA vdim jos ovaj u bojama multikulti logoo sere mi seeeeeeee!! odjebi SDA!! HDZ, SDS!! ciaaaaaaaao belajsuzi!!
ooooopet!
Tihicu je.bem li ti mamu izdajico
TIHICU ODJE,BI