Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je katastrofa, ali za sve postoji razlog. Pogledajte ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=i4wNG35TYYU Amerima prekipilo zbog blentavog Dode a usput stradace i muslimani... Dok nam dodje iz zadnjice u glavu bice kasno za vecinu. Samo nam Bog moze pomoci...
Da vidite u Srbiji, kazu velike zrtve u Obrenovcu evakuisan ceo grad, Beogradjani idu masovno da brane Sabac jer ako popusti grad, cela Srbija ce ostati bez struje, kaze deli nas 30cm od nestanka stuje u celoj zemlji..Ljudi moji ovo ce nas unistiti skroz.
nestanite svi jebe nam se
...omiljena uzrečica alijine halke :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
odoh u doboj na more haha, kad poplavi cijela rs insallah
al sam zato tvoj otac
Molim Boga da nam svima pomogne da prebrodimo ovakvu katastrofu, Svim ugrozenim i hrabrim spasiteljima upucujem molitve da ih se sacuva i pomogne.
Volis li lajk Internacionalac ? Daj reci nam
internacionalac, dosadan si
Mi ćemo pomoći sami sebi samo kada: 1. Rastjeramo sve političare, i za početak im oduzmemo čitav vozni park , prodamo ta auta i usmjerimo novac na pomoć nastradalim. 2. Oduzmemo svu imovinu na poljinama i stavimo je u društveni fond. 3. Ukinemo svih 193 stranke i formiramo jedno vijeće experata. 4. NAtjeramo ih da rade svoj posao u kancelarijama - ko neće ima neko drugi da dođe na njihovo mjesto. 5. Smanjimo ukupan broj administracije za 50% Za sve su ONI krivi. Kina ima gore poplave od nas pa organizaciom uspije preživjeti. RUŠI IH !
Pomoći možemo sebi kad prestanemo da budemo demagozi i kritizeri. Sa ovako glupim prijedlozima nema šanse da se išta može postići.
Pomoći možemo sebi kad prestanemo da budemo demagozi i kritizeri. Sa ovako glupim prijedlozima nema šanse da se išta može postići.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)