Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vec mjesecima chitam vijesti na ovom portalu i sve shutim, ne komentarishem NEPISMENOST, ali ovo vec prelazi svaku mjeru... Uzas!
Neko je pomenuo \"sta sa srbima iz hrvatske\"? Evo ja mislim da je fer, svi \"mi\" koji smo rodjeni u tadasnjoj SFRJ imamo prava da zivimo na bilo kom njenom tadasnjem geografskom odredistu. Mene politika ne zanima,jedino ljudsko pravo. Danas smo izdeljeni u sest jedinica.Sta ako sutra neki idijoti nas dele u dvadeset jos manjih despotovina. Ali posto je sve zasnovano na pljacki poseda,stanarskog prava,prava na bivstvovanje! Postavlja se pitanje dal smo svi \"pred bogom\" jednaki.Ili nam se odredjeni tipovi od krvi i mesa prezentuju kao mali veliki bogovi. Gradjani zele pravo na normalan zivot,bas nas briga ko je ko i sta je sta.Ako postuje lokalne zakone i rodjen je na tim prostorima ili legalno migrirao i placa lokalne poreze\' neka zivi tu!
Sta \'vo ovdi shvajnom zaudara!?
Jeli ovo opet SDP dosao na vlast, a vehabije? I onda kazu da nije instrumentalizovano podizanje \"bradonja\" kada se hapsila \"alzirska grupa\"...
Ipak je profesorica brža. Mali, nevaljali sarajevoiksovci.
a sta je sa srbima iz hrvatske?
e kad su oslobodili Maglaj od krvolocnika onda su valjali (i mnoga druga mjesta) http://www.youtube.com/watch?v=4UZSI9wfIaI&feature=player_embedded a danas ih pod Dodikovom politikom i \"moderne\" Bosnje tjeraju. Stoko jedna nezahvalna..
Uhapšen još jedan stranac, koji je ilegalno u Bosni i Hercegovini
SVU GAMAD \"ISCERATI\" VAN !
Uopste im nije oduzeto drzavljanstvo. Ovo su lazi ftv-a. Awad ima BiH drzavljanstvo, a stavili su ga u deportacioni centar u nadi da ce mu se u medjuvremenu oduzeti. A glavni lik na reviziji drzavljanstava - kriminalac, uhapsen u Rijeci...
samo sto neki od uhapsenih su drzavljani BIH,tj nije im oduzeto drzavljanstvo
krenuh da napisem isto.nikakvog smisla u naslovu.ispade da su stranci uhapseni ilegalno.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.
Sada bi vam profesorica bosanskog ispremještala riječi u naslovu i učinila da svaka stoji na svom mjestu. Učinite to prije nje. Dajte bogdu smisla naslovu.
bosanac,sigurnno nas nece jer ima dosta takvih kao sto si ti.........