Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlog zaraze je ne redovna higijena ( ne kupanje, rijetko pranje ruku, losa higijena usta)..po podacima vodecih ditributera higijenskih preparata i proizvoda za odrzavanje higijene, podrucije istocne hercegovine je najmanji potrosac ( cijelokupno podrucije izdvaja za higijenu kao Mostar sa opstinama) sto je uzasavajuce ali i ocekivano znajuci da se stanovnistvo gdje zive vlasi rijetko ili nikako ne kupa, da guzzicu brisu novinama i suhim sijenom, a usta ispiraju rakojokm od 26 stepeni...cak i djeci umjesto pelena ( violeta, pampers) stavljaju koristene peskire i krpe od konoplje
Imaju para za spomenike Drazi a nemaju za sredstva za licnu higijenu.
"U Bileći je u petak, 14. novembra, proglašena epidemija malih boginja, a najviše oboljelih rođeno je od 1992. do 1996. godine." Rizična djeca koja nisu obuhvaćena vakcinacijom.