Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Angelina!
zbog takvih kao ti uvijek ce biti rata stoko. i priznaj jednom KRIVI STE!
\"Ne smijete dozvoliti da vaša djeca opet ratuju\" , pa si ti došla da snimaš film koji pravi u ovakvoj državi još veće tenzije. Snimi film o Vijetanmu, to je tvoje područje, gdje je tvoj narod učestvovao. A ne da dolaziš ovdje i da praviš tako osljeljiv film, na tako osjetljivom području. Ti da nećeš da \"njihova djeca\" ratuju ponovo, ne bi podjsećala ljude na bolne rane.
bas si me duboko razočarala andjo, film ti je KATASTROFALAN!!! užasno dosadan, gluma nikakva, čitava priča je besmislena!!! ma ovo je daleko od potresnog filma, apsolutno nikakve emocije nije probudio u meni!!! pa ne mogu vjerovati da tema kao što je rat u BiH, koja je toliko neiscrpna, može biti tako površno obradjena, pogotovo od jedne američke zvijezde koja ima pare, moć, slavu i koja ima od koga učiti!!! ne mogu vjerovati, samo se pitam ko stoji iza svega ovoga, jer ne mogu vjerovati da je takav odron od filma napravila nenamjerno.. a mi budale, uzdižemo i ono što nema apsolutno nikakvu ni umjetničku niti moralnu vrijednost, toliko smo u grču, isprepadani, bojimo se pogledati istini u oči.. pitam se ZAŠTO? pitam se zašto smo ti odali počast za nešto što nema nikakvog kvaliteta, zašto dokazuješ svijetu koliko smo jadni i slabi?!?!
Ako koga interesuje zasto je Andja izabrala bas Bosnu za njen prvenac - gledaj ga lafcino, vidis ga! http://www.youtube.com/watch?v=cEnjiGwVw6o
...reče majka Tereza Džoli i odleti svojim džetom u toplije krajeve...! A, tek njena inteligentna zapažanja o \"situaciji u Siriji\"! OMG! Lara Kroft, vrati se pothitno! Andželina nam se mal(k)o gubi!
Dobar intervju. Palac gore
Danas jje stanje vezano za nacin zivljenja tri konstitutivna naroda BiH teze nego je ikada bilo prije.Nema vise naseg \'zajednickog neprijatelja\' -Austrije,Turske i komunizma da nas okuplja,mada moram naglasiti da i to nase zajednicko okupljanje je bilo lazno,jer je svako od nas u potaji zelio onog drugog da istisne iz BiH zajedno sa neprijateljem- Hriscani da istisnu Poturice zajedno sa Turcima, Hrvati i muslimani da istisnu Srbe zajedno sa Austrijom i ili Srbi da vladaju pod vlascu komunizma.Danas smo ostali sami i svako od nas glavnog svog saveznika vidi u Hrvatskoj,Srbiji ili Turskoj.Niko od nas i ne pomislja na savez Muslimana,Srba i Hrvata-to nikome nije ni u \'pet\' a kamoli u glavi. Poslije zadnjeg rata smo se na svu srecu dobro teriorijalno podijelili, zaokruzili svoje nacionalne prostore tako da niti hocemo niti mozemo sve da hocemo zivjeti u zajednickoj kuci.To nas cini sve udaljenijim i medjusobno omrznutijim.i
Film je dobar, ovaj intervju jos bolji. Angelina Jolie je zvijezda u svakom pogledu, zena ja osvojila Oskara, 3 Golden Globe nagrade, 2 Actor\'s Guild, itd. itd. Angelina je postigla pun pogodak ovim filmom. Al jazeera je pokazala zasto su najbolji u regiji.
Andjelina je sitna da bi se mogla baviti krupnim Svjetskim pitanjima kao sto je BiH.Ona se zaljubila u Bosnjacke jadikovke i lazi ,a zbog nedostatka inteligencije ne moze da zakljuci sta je laz a sta istina.Sakuplja informacije od raznoraznih udruzenja zena [ratnih zrtava/ili ratnih profitera] i na osnovu tih informacija laprda po svijetu. Da bi se donio pravi i istiniti razlog -zasto je poceo rat u BiH- treba se znati da nikada Hriscani sa muslimanima u BiH nisu zivjeli jedni sa drugima [u pravom smislu rijeci] vec uvijek jedni pored drugih ili sto je jos istinitije zivjeli su jedni protiv drugih.To je pokazalo proslo stoljece i krvave borbe jednih protiv drugih u tri rata ,teska i krvava.
Zavrsili smo s tom temom Angelina.. ne podsjecajte nas na \'92- \'95 Srebrenica - never forget !
Svaka joj cast na svakoj izjavi!
O filmu sa ovako lošm kritikama a što potvrđuje i ocena na imdb-d od 3,4 ne treba trošiti reči. Da je na premijeri u Sarajevu (neki kažu 5000) bilo toliko posetilaca dokazuje da su isti operisani od dobrog ukusa za fim. Dobronameran savet za ovu nadobudnu glumicu ; ako već ima dobru reputaciju u svom poslu (recimo baš kao Tera Patrick ili Jenna Jameson u svom poslu) neka se istog i drži te da se ne hvata režije a posebno ne moralnih i istorijkskih rasprava jer za iste očito nije kvalifikovana.
Tek jutros pogledah ovaj intervju, odlican je. Pametna ova Andja, brate. Dobar intervju
Andja je agent americkih tajnih sluzbi. Nista se ne desava slucajno i taj film ima za cilj nastavak mrznje i razjedinjavanje nacija koje zive na Balkanu a sve zbog americkih interesa. \"Zavadi pa vladaj\". Steta sto ljudi imaju oci jer njima nevide.
Licemjerna drogasice ANDJELINA, Snimas filmove,dajes intervjue po Svijetu sve u cilju blacenja Srba i hrabrenja Bos.Muslimana na novi \'\'osvetnicki rat\'\', produbljujes mrznju medju narodima.Procitaj Andjo sta o tvom djelovanju misli Hrvatska knjizevnica Vedrana Rudan-.!
Priznajem. Je\\be mi se i za Jolie, njene suze i frku koja se digla oko “njenog” filma. Ja i dalje čekam film u kome ću vidjeti kako kršni Amer je\\be čitav svijet. Neću dočekati film ali da osjećam američki ku\\rac u gu\\z\\ici iz dana u dan, iz godine u godinu, da će me šarafiti dok sam živa, to osjećam. To će osjećati i splitska dječica koja će um\\irati od raka kad se u Lori budu prali američki ratni brodovi. Film Angeline Jolie o silo\\vanju sigurno je potresan, baš, ono, potresan. Naravno.Tko o silo\\vanju može napraviti bolji film od silov\\atelja?