Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će kazna za Čovića i blokiranje države? Zašto je Hrvatska nagrađena ulaskom u Šengen da čuva granicu sa BiH, a odbila je da potpiše sporazum o granici sa BiH? Zašto Hrvatska i EU ne usvoje rezoluciju o UZP, pa i ne pominju ga? To su vaše evropske vrijednosti.
Rece djecak iz nacije koja je mlađa od golfa 3. Vječita zrtva i ulizica
@gooUser Srbi i Hrvati u BiH su sebe zvali bošnjacima prije 150 godina. Ko je koga prodo?
Jaka mjera. Stopirali pa ce im za 10 dana pustiti, njemacka firma otvara postrojenje u Laktasima, a mi u vecem entitetu jos gori pa ih zaposljavamo i dajemo im egzistenciju, hranimo pseto da nas ujede... Sve nam je kako sami postavimo...
DJE SI LOPOVE?
DJE SI JODLER LOPOVE?
Hvala dragom Bogu sto nismo kao ove ublehe cetnicke I ustaske.
Veći štetočina za BiH i od Šmitlera!!!
Nije sve u parama Johane ... Neke stvari nisu na prodaju ...
Ko slavi Dan pobjede nad fašizmom? Prema vijestima, slave samo Srbi dok ne slave Hrvati, a Bošnjaci se prave da nisu odavde, kao neka eksurzija, šta li!?
Genocidna tvorevina
Satller je Covicev potrcko.
EU..Bice svega..od tajnih ugovora pausala tendera Kartela Exspo Dubaiya do Helikoptera.Nasim vlastima svakako ne vjerujemo..Al zato vjerujemo Europolu Deei FByu.Ocistite svoje dvoriste da bi ste mogli drugima Pridikovati.
Kad uvedu bilo kakve sankcije genocidasima, imam osjecaj ko da jedva cekaju da im to ponovo odblokiraju. Samo sto im ne kazu, hajte molimo vas nemojte vise tako pricati, pa cemo vam odblokirati investicije. I opet saradjuju sa rusiteljima drzave…
Ovako mu dovodi i invstitore..Investicija je uvjek bolja od kredita.
Najveći ovogodišnji uspjeh BiH nije EU pregovorački status nego činjenica da ove g. odlaze 3 najveća bh. dušmanina Escobar, Sattler i Lajčak.
Šmitler, Sattler,....nastavi niz!!!
Ti si Islamofob ! A ti da si neka novinarka upitala bi ga zasto bjezi iz Sarajeva kad su Muslimanski praznici!
Sunce sija ko tepsija... ova Emela mi se pocinje dopadati.
ALLAHU EDZBER
zar ovaj lik jos ima nesto reci u BIH. poslati ga na granicu i uskratiti mu radnu dozvolu i boravak