Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno da li je to neka frustracija i silni otrov nakupljen u našim ljudima, ali zašto ni u čemu nemate razlog za radost i osmijeh, zašto ste puni negativnih komentara za svaki - pačak i ovako lijep članak!? u moru svakidašnjih negativnih informacija kojima smo zatrpani: politika, crna hronika, siva ekonomija, bijela kuga... očito nemate snage da se radujete tuđoj sreći nego priželjkujete da komšiji izgori i štala i krava! kako onda očekujete da vam se nešto dobro desi!? ne budite takvi, radujte se lijepim stvarima, pa taman i ako se drugima dešavaju, onda će bog/svemir dati i vama ljepotu!
KAKVA JE OVO VIJEST? KOGA BOLI QRC ZA NJIH??? PORTALA I G0VANA
Super prica zelim vam jos dugo godina uspjesnog brata i sve najbolje vasem sinu. Pozdrav iz Tuzle
Kraj nasih ljepotana iz Gornje Maoce i Gluhe Bukovice Abu Hamze i Abu Malika ona nasla kjafira
10 god veze i 13 god braka to je 23 godine...a on došao 94-95 god u ratu,a od rata 95 je prošlo 17-18 godina...pa ko tu laže po.erem vam se na novinarstvo neznate ni tablicu sabiranja i oduzimanja a kamo li množenja...fuj
jebavala se za humanitarnu ova hahahaha
Niste vi mogli, a da ne udrobite negdje rat čak i u priču o Valentinovu...
sta je ba ovo Klix ovci,punih sat vremena proslo a jos nema novog clanka o SDA??? Zalicu se redakciji,brze ba to !!!
Hocete li cijeli dan smarati sa glupim VALENTINO Clancima??
jako dirljiva priča,toliko plačem da sam dehidrirao....
moja prof :$