Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u bosanskom političkom cirkusu, daleko najzabavnije je kad ista stranka, bilo koja, istu stvar neđe podržava (jerbo su većinci) a neđe pobija (jerbo su manjinci). ajte u pm.
@Merka , jadan ante, obiljezi se dijete za cijeli zivot :) ujedinjenje moze, ukidanje zrinjskog i vratiti velez pod bijeli brijeg ;)
@KSAhunter Kako mozes ukinuti klub koji je najstrariji u BiH...
Mostar treba biti jedinstven grad kao i svaki drugi u BiH
Ja ne znam zasto se raspraclja uopce za mostar? Treba da bude ko i svaki drugi grad,ili jedinstven ili, ako cemo ga djelit, onda treba djelit i travnik,bugojno,vakuf itd
Dok balije glasaju za retardiranog isprdka baketa, bake neboder po neboder. kol'ko bake prema nebu, mi tol'ko u zemlju. Kad me akademici ubjedjuju da su bake i scepo OK, prepustam unucad ulici na vaspitanje!
Mislijo sam na sledecim izborima glasati za S,za BIH ali kazu ovaj je isti Niksic....
E moj Jerla kao da tebe neko nesto pita !
Ako u mostaru ima vecina hrvata neka oni odrede kako ce ,ako je pak bosnjaka neka oni.uzmu fino popis i vide . sta vise seru.
Ako u mostaru ima vecina hrvata neka oni odrede kako ce ,ako je pak bosnjaka neka oni.uzmu fino popis i vide . sta vise seru.
NA FACI MU VIDIS CARSIJANER HAHA S PREVODOM XAXAX SELJACIC U ODIJELU
O MOM MOSTARU PRICAJU SELJACI F U J CUJ MARIC SDA PODVELEZAC (bio na exkurziji u carsijiI ) a kamoli skutori cija je ideja vodilja bio jal zagreb jal mostar E U PM MOJ GRADE
Ovo fosil ih Pleistocena?
Jerlagiću sve vas koliko vas ima zahebaće lukava hijena od Čovića jer mu to omogućava Bakirčić.
samo dijeli
Izdržao je Mostar i gore. "Izroniće Stari za one što ga vole.."
Samo dijelite i jedni i drugi. Nista ne spajate. Sta vele Pravi Mostarci za ovo? (Ja nisam).
Najbolje je Jerlagiću da se odbaciš iz SDA guzice tj. da te isprdne Bakir. Dobijo si elektroprivredu za svoje članove i šuti
Dobio